.

Виж резултатите на анкетата: Какво гадже предпочитате?

Гласували
50. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Будист/ка

1 2,00%
  • Йога

2 4,00%
  • Мюсюлман/ка

1 2,00%
  • Християнин/ка

19 38,00%
  • Атеист/ка

16 32,00%
  • Друг

3 6,00%
  • Все ми е тая

8 16,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...86%D0%B8%D1%8F
    Е, изглежда не съм само аз да не знам.
    "През първите 18 години от въвеждането ѝ са изгорени на клада над 10 хиляди души (от население над 5 милиона), в т.ч. еретици, евреи и мюсюлмани, приели мнимо християнството и придобили известност с наименованията марани и мудехари. Активна дейност това учреждение развива до 1808 г., като през този период само в Мадрид са изгорени около 32 хиляди осъдени, а други 300 хиляди са понесли други тежки наказания. Последното изгаряне на клада в Испания държава става през 1826 г., а през 1834 г. Инквизицията е отменена."
    За мен, това си е чист терор, ама знам ли, може и да им е било приятно на хората да си изгарят на кладата, защото са били различни от стадото.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%...86%D0%B8%D1%8F
    Е, изглежда не съм само аз да не знам.
    "През първите 18 години от въвеждането ѝ са изгорени на клада над 10 хиляди души (от население над 5 милиона), в т.ч. еретици, евреи и мюсюлмани, приели мнимо християнството и придобили известност с наименованията марани и мудехари. Активна дейност това учреждение развива до 1808 г., като през този период само в Мадрид са изгорени около 32 хиляди осъдени, а други 300 хиляди са понесли други тежки наказания. Последното изгаряне на клада в Испания държава става през 1826 г., а през 1834 г. Инквизицията е отменена."
    За мен, това си е чист терор, ама знам ли, може и да им е било приятно на хората да си изгарят на кладата, защото са били различни от стадото.

относно Исус и Неговите Светии търси в Новият Завет на Библията, не в други източници, понеже нито Исус, нито който и да е от посочените в Писанието Негови последователи е казвал да се причинява зло на някого, като всички Те са били жертви на гонения предпочитайки да умрат, но не и да причинят зло някому, затова и мнозина от Тях са били убити, като (в това число) дори и самият Божий Син - Исус, а относно човешката(666) религия, тя отначало е "блуд-ницата" на всички "блуд-ници"

"И в нея се намериха кърви от пророци и от светии и от всичките заклани на земята(т.е. в нея се намериха злините, които бяха причинени на пророците и светиите както и на всички други жертви/потърпевши)." Откровение 18: 24
    Последно редактирано от npp : 02-15-2013 на 15:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си