- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече започва да ме изнервя...
Като единият престане да се прави на шеф. Другият ще си помисли, че вече доминира и ще мирне![]()
Преди аз се примирявах с всичко, извинявах и се постоянно, опитвах се да не я ядосвам и т.н... Но тя започна да си позволява много своеволия, започна да ми се сърди за всякакви глупости само, за да привлича внимание. Така че повече няма да се примиря, а не мисля, че и тя би го направила. Въпросът е как да спрем да спорим толкова, когато и двамата не отстъпваме?
И бившата ми беше така - почна по едно време да ми прави неща напук, да се сърди за глупости, да спира да ми говори и т.н.
Така и не разбрах смисъла на това "доказване". Като почне да ти се сърди и не разбира от дума, бий ѝ игнора и така. Не ѝ повтаряй поведението, просто ѝ кажи, че ти е писнало от тези сцени и че не знаеш, на какво се дължат (ама не като "мило, моля те не ми се сърди, нали знаеш, че те обичам ;( ", а по-скоро с думи от типа "не знам, но вече почна твърде често да правиш тези сцени, които не знам, на какво се дължат. Какво се е променило, че зачестяват, защото вече взе да ми писва и ме товарят подобни неща ?"). Колкото и да обичаш някой, щом неговото поведение почне лека по лека да се изменя към подобен тип, значи нещата при него не са много добре. Или е опит да види, колко ще ѝ играеш по свирката, или се опитва да създаде изкуствено напрежение и ти да скъсаш с нея, за да не изглежда тя лошата.
Дай ѝ ясно да разбере, че ако продължава така, няма да стигнете далеч. Ако има нещо, да ти го каже сега, а не да протаква нещата с времето.