.
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Threaded View

Стрес покрай училище ..

Здравейте, пиша тук заради проблеми в училището .. свързани със стрес .. Напоследък не ходя на училище .. нямам желание.. не че нещо кой знае какво, но просто не ми се ще да седя в училище да кисна с малоумници, да слушам откачалки по цял ден... На ясно съм че не е правилно и че трябва да отида.. Самият ми стрес идва от това, че ако отсъствам няколко дена и като се появя в училище класната откача и ми крещи и направо.. И все ми натяква за тези отсъствия.. дотегнало ми е като каже нещо свързано с отсъствия и да ме гледа с ококорените си очи.. ;xx o.o .. Понякога имам чувството, че наистина ще ми палне фитила и ще си хвана партакешите, ще я пратя на майната му и ще тръгна на някъде.. Писнало ми е моите ''съученици'' да ме разпитват.. Не че ги интересува просто искат да си запълват времето с чужди проблеми и то не с решаването им а с обсъждането .. Търсих как да се справя с проблемите си но просто не помага нищо.. От една страна аз продължавам да отсъствам .. както се казва човек сам затъва малко по малко.. Не е като да не ми се учи и да ме мързи . Загубила съм всякакво желание въобще да минавам до сградата на даскалото.. Моля съвети .. Отчаяна съм ! ...
    Последно редактирано от viiva : 02-12-2013 на 12:39

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си