- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малак му е...
Здрасти. Искам да споделя за приятеля си... Така аз сам на 17г. и гаджето ми е на толкова заедно сме от около 3мес и половина, Всичко си е перфектно между нас но има един ''малак'' проблем и той е че на приятеля ми му е малак.. Значи не че аз имам чак толкова голям проблем с това но като започнем полов акт и той се променя от всякъде: вдървява се от всякъде гледа да свърши колкото е възможно по-бързо и си мисля че не се наслаждава на секса поради причината че му е малак.. Значи дълъг е около 13-14см и е дебел колкото банан... Личи си че го е срам а ако се опитам да поговоря с него за това той или се прави на расеян или излиза от стаята като си измисля някакво тъпо оправдание.. Също така бих искала да ви попитам дали е възможно да му порасне още...? Бях чела някъде че момчетата се развиват до кам 21г. Благодаря![]()
Според статистиката е нормален,според жените е малък.На кой да вярваме не знам![]()
МалАк ли му е?!
Не говори с него, а му направи една свирка.
Абе, достатъчен е, по-лошото е, че "бърза да свърши". Нямаше как да не се сетя обаче:
Момче и момиче ще правят секс. Момчето казва:
- Ъъъ, има малък проблем... Оная ми работа е 21 сантиметра и сигурно ще те боли.
- Ааа, споко, споко, на моя приятел му е само с 1 сант по-малък.
Започват да правят секс и момчето и го вкарва целия, при което момичето изкрещява:
-Ааааааааааааах, копелето ме е излъгало.
![]()
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2013 на 14:18
И като искаш да поговориш с него, какво ще му кажеш? "Миличко, айде зЕми си го издължи, че е мноЛ малАк! ПиснА ми!"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ела при чичо Митко..;дд Шегувам сеМи сигурно ше му порасне на пича още 2-санта и тфа е ...
Върви научи родния си език първо, тогава прави секс.
Тука има и теми в които се оплакват че е твърде голям така че ти си добре
И какво да направим ние?
Мерси за информацията,като задобрее технически няма да ти прави впечатление...
maDamn
Мале, колко си неграмотна само. Не му е малък, и не съм сигурен че той не се наслаждава на секса, проблема е на друго място.
:Д Д: :Д
Последно редактирано от Thuggg : 02-12-2013 на 20:19 Причина: грашка
Така гадни хейтове. Първо НЕ съм неграмотна ! Второ имам много правописни грешки понеже клавиатурата ми е много захабена и почти нищо не се вижда също така пиша доста бързо и не-гледам дали сам допуснала правописна грешка..от няколко дена сам с старата клавиатура понеже другата ми изгоря. Пуснах темата НЕ да обсъждате правописа и речника ми а да изкажете някакво мнение..!! Баси хората... И ако пак имам правописни грешки: FUCK OFFБила сам неграмотна..пфф..
Изказахме мнение. Аз никога не съм претендирал, че пиша крайно грамотно, но ти просто си неграмотна, не е до клавиатура и бързо писане.
Кукличке, щом толкова ти пречи и не те задоволява, намери си друго мъжле. Ние няма как да му помогнем, нито на теб.
И все пак си припомни някои правила по български език.
Едната се оплаква че му е малък. Другата пък че му е голям. Вие жените сте странни и не знаете какво всъщност искате.![]()
Диде, бате - гледай ся! Има 1 тема в сЪщия раздел, дето момичето споделяше, че на приятеля й му е голям. Ако питаш мен - фАнете си ги разменете, а?