Здравейте Както на всички ни е ясно, е особено модерно и широко разпространено на тази възраст момчетата да "бройкат" и да не мислят с друга част от тялото си, освен с онази по средата. И все пак отскоро имам някакви отношения с един подобен пичага, затова бих искала да помоля за мнение и за съвет по въпроса

Учим в едно училище, той е с година по-голям, от няколко дена ми пише доста по скайп. В началото беше невинен, приятелски разговор, но неусетно минахме на друга вълна. Накратко - той иска секс с мен, аз също.. но си мисля, че след като и двамата не крием тези си желания, той всеки момент ще реши, че едва ли не съм му в краката и - или ще загуби интерес, или ще започне да се надува и да капризничи... Например вчера ми намекна нещо за свирка в училище, в някоя празна стая, което аз естествено отказах, и той се намуси О.о. Знам, че по-добре да си нямам работа с такива, но в момента не съм готова за сериозна връзка, а все пак, така... не мога без мъже Дали можем да имаме някакви "коректни" отношения или не може да се разчита ?