- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е това ?!
Моля Ви ,за компетентни мнения! На 10,01 трябваше да ми дойте,дойде ми днес на 12,02,Имах силни болки в яйчниците и кръста но не и течение темението е само когато ходя до тоалетната ? на какво се дължи товааа
Не разбрах и думичка от това, което си написала.
Иди на гинеколог.
Зацамване след ходене то тоалетна,вместо М.?
Лекарства да си приемала, да си била болна? смяна на климат? стрес? Евентуална цветна бременност? Опиши си симптомите пак.
maDamn
Не разбрах на 10.01 трябвало да ти дойде, ама дошло ли ти е или не?!
Първи ден в началото, понякога и на мен ми се е случвало първите няколко часа да е така по на рядко течението.
Днес ми дойде на обяд,такова нещо не ми се е случвало.Не съм пила лекарства ,не съм снемяла климата,цветна бременност ?! уфф полов акт само с предпазни средства съм имала...
Еми явно просто аномалия някаква,случва се.
Посети лекар,ако се притесняваш,но и при мен се е случвало, не ми откриха нищо, просто разместване в цикъла нещо...
maDamn
Да обяд 1 час преди да ми "дойте" имах болки в яйчниците и кръста,след каго ми дойде пак-както обикновенно (обикновенно пре мен са много силни болките) но ми дойдоха само няколко копчици,от тогава цикъл няма не тече,имам само по тоалетната хатия след малка нужда
значи просто ти е прескочило .. някаква промяна ти влияе - спокойно,нищо ти няма... но ако още един път прескочи за всеки случай иди на лекар
Отиди на гинеколог! Понякога хората просто игнорират проблемите си и така стават големите бели...![]()
отиди на лекар за по-сигурно, и не само климата може да причини такова нещо - ако си под стрес също може да се случи, още повече защо очакваш да тръгне изведнъж като река? първите няколко часа може да само капчици и после нещата да се нормализират и е нормално да те болят яйчниците преди да ти дойде
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....