.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 79 от общо 79
    Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз за в момента не ща и да си помисля за това.
    Водя полов живот, родителите ми не знаят и поне за в момента нямам намерение да разбират. Когато му дойде времето, те и сами ще се досетят.

Иначе, всеки родител си е различен, то е ясно.
    Един ще го приеме, друг - не.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    А интересно ми е как някоя тинейджърка ще обясни на майка си, че има секс приятел, ако се наложи :Д
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Аз искам да имам син - момчето го набили аре иди дойде.Ама момичето го мислиш кой или кои го ебът и дали няма да те направи дядо преждевременно.
    Вива канари...!!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Чувството не знам какво е.
    Моят баща приема съвсем нормално, че детето му води полов живот, но човека до мен не е ''дришльо''. Нашите го харесват, радват му/ни се.
    Ако ходех с някой несериозен глупак, родителите със сигурност нямаше да летят от щастие. При положение, че приятеля ми е доказал, че е сериозен, отговорен, добре възпитан и т.н. и т.н., все хубави работи, не виждам причина семейството ми да не го приеме и да не се радват, че сме заедно.
    Това. Като разбра не беше във възторг, но никога не ми е правил проблеми, още по-малко наказания или побоища. Все пак знае, че двамата с приятеля ми са на едно и също мнение в почти всички ситуации и някак си му има доверие, че няма да ми направи бебе и да избяга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си