.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Hybrid View

Talking От бащите към дъщерите... ;д

Какво ли е чувството някой баща да разбере, че някакъв "дришльо" е отнел девствеността на дъщеря му ? При мен родителите ми не знаят, че водя полов живот. Ако майка ми разбере...... Ще каже, че ми е малко рано, но в тези времена е нормално, а все пак съм от 1 година с приятелят ми... Но за баща ми не знам.. ;д Той сигурно ще го убие..?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И кво...ако ти е любопитно питай татко си
    maDamn

Хахх, добра идея... Но сега без шеги

Banned Мега фен
    откъде да знам нито имам потенциал да ставам ''баща '' нито да питам баща ми .. и не,няма да го убие.. стига с тия пресилени истории - ако си на 13 може и да му забрани да се виждате ама тия с убиването и пребиването - мн са ви сериалите

Мега фен
    Град
    <3
    Сигурна съм, че баща ми щеше да се разбере/сприятели с който и да е човек до мен..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Beyond reality
    нито имам потенциал да ставам ''баща ''
    ти ма уби
    Няма как да очакваш сериозни отговори,поне не и обективни такива,щото бащи тука не виреят.
    maDamn

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ти ма уби
    Няма как да очакваш сериозни отговори,поне не и обективни такива,щото бащи тука не виреят.
    Съдейки по епичното количество теми със заглавие "Бреманна ли съм?", не съм съвсем сигурен дали е така.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Съдейки по епичното количество теми със заглавие "Бреманна ли съм?", не съм съвсем сигурен дали е така.
    Е ,поне не се признават за такива
    maDamn

Няма да му е никак весело, за сега нямам намерение нищо да казвам. Той така или иначе много добре си се самозалъгва, че има едно непорочно 19 годишно дете, дори когато всички факти крещят друго яче

Град
    Beyond reality
    Майка ми знае...за баща ми не съм сигурна , но вероятно подозира, след като си имам сериозен приятел
    Понякога им е по-добре да живеят в собствения си сапунен балон
    maDamn

Определено, за това и моят не пита

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Съседи са с нашите.
    Последно редактирано от Azoria : 02-12-2013 на 19:13
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

+1

Мега фен Аватара на xoxi
    Чувството не знам какво е.
    Моят баща приема съвсем нормално, че детето му води полов живот, но човека до мен не е ''дришльо''. Нашите го харесват, радват му/ни се.
    Ако ходех с някой несериозен глупак, родителите със сигурност нямаше да летят от щастие. При положение, че приятеля ми е доказал, че е сериозен, отговорен, добре възпитан и т.н. и т.н., все хубави работи, не виждам причина семейството ми да не го приеме и да не се радват, че сме заедно.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Чувството не знам какво е.
    Моят баща приема съвсем нормално, че детето му води полов живот, но човека до мен не е ''дришльо''. Нашите го харесват, радват му/ни се.
    Ако ходех с някой несериозен глупак, родителите със сигурност нямаше да летят от щастие. При положение, че приятеля ми е доказал, че е сериозен, отговорен, добре възпитан и т.н. и т.н., все хубави работи, не виждам причина семейството ми да не го приеме и да не се радват, че сме заедно.
    Това. Като разбра не беше във възторг, но никога не ми е правил проблеми, още по-малко наказания или побоища. Все пак знае, че двамата с приятеля ми са на едно и също мнение в почти всички ситуации и някак си му има доверие, че няма да ми направи бебе и да избяга.

Голям фен Аватара на Ospi
    Много просто: Шти хъвръга паиажина фостата!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами те хората са го казали - направи си син, мисли за 1 пишка.
    Направи си дЪщеря, мисли за много пишки...

Представям си аз какво бих направил. Бих се запознал с момчето, бих се опитал да преценя какЪв човек е и АКО случайно не ми хареса, ще предупредя дЪщеря си. Ако не ме послуша (което е 99% сигурно), ще я оставя да си чупи главата. Ще дойде на мойта, както се казва. Ако момчето е готино - няма смисЪл да им преча. Няма да й вади око я... И аз сЪм бил на техните години, знам какво е...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ами те хората са го казали - направи си син, мисли за 1 пишка.
    Направи си дЪщеря, мисли за много пишки...

Добро е!

Не знам, радвам се, че няма да съм баща :Д, ама определено ще си заслужава да се гледа сеир :д

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Представям си аз какво бих направил. Бих се запознал с момчето, бих се опитал да преценя какЪв човек е и АКО случайно не ми хареса, ще предупредя дЪщеря си. Ако не ме послуша (което е 99% сигурно), ще я оставя да си чупи главата. Ще дойде на мойта, както се казва. Ако момчето е готино - няма смисЪл да им преча. Няма да й вади око я... И аз сЪм бил на техните години, знам какво е...
    Virtual High-five BRO!

Искам да ви кажа, че е изключително смешно да не можете да споделите с родителите си!
    Все пак това са едни от хората, които трябва да са най-близки до вас.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз за в момента не ща и да си помисля за това.
    Водя полов живот, родителите ми не знаят и поне за в момента нямам намерение да разбират. Когато му дойде времето, те и сами ще се досетят.

Иначе, всеки родител си е различен, то е ясно.
    Един ще го приеме, друг - не.

Мега фен Аватара на draid
    Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.
    познавайки баща ми и него сигурно на времето са го гледали поне 1-2 бащи на криво, че е правил лоши неща с дъщерите им
    вие защо си мислите, че родителите ви не знаят, че правите секс, просто не са го коментирали... ако иска внуци някой ден, баща ти ще трябва да се примири с факта, че някой обезчестява малката му дъщеричка
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Естествено!! ..според мене те //родителите// винаги усещат всичко..

Banned Мега фен
    не си мисля,че ги надхитрявам ама извинявай,да си на 14 и майка ти да знае,че това не ти е първото гадже и да знае от колко време си с него и да ти каже '' о.О не те ли е срам да се целуваш на тия години'' какво би си помислил ? или - гледате филм и филма е 14/16+ (а ги имам годините) почват да дават еротични сцени при което тя като на тия в детската градина '' не гледай''.. и ти да си и ти ще мислиш,че се залъгват,че си лапе още ( не че не съм ама знаеш какво имам предвид)

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Именно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си