.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли в зодии?

Гласували
20. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • НЕ!

11 55,00%
  • Да, в приликите между характерите, но не и в хороскопа.

6 30,00%
  • Да, както и в хороскопа.

3 15,00%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Категорично НЕ. И много се дразня някой като почне да ми се оправдава със зодията, която бил

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Категорично НЕ. И много се дразня някой като почне да ми се оправдава със зодията, която бил
    Да се оправдаваш със зодията си е тъпо, но някои черти на характера, определено са свързани със зодията. Всеки има правото да вярва в каквото иска все пак.
    Аз лично съм чела книги в тази насока, чела съм и материали в интернет и съм си направила безброй оценки за хората и техните зодии, от всички с които общувам и съм общувала. И определено почти всичко което съм прочела, като харектеристика за някоя зодия - съвпада с характера на човека и оценката ми за него.

Иначе в хороскопи не вярвам. Не за друго, а защото рядко може да намериш правилно изготвен и истински хороскоп.
    Тия по телевизията, вестниците, списанията и интернет , не отговарят на истината. Просто готов текст който въртят, подменят, променят и кво ли не във времето. Но един хороскоп за един човек се изготвя лично само за него, а не за цялата зодия, а това не става особено бързо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си