- Форум
 - Тийн интереси и проблеми
 - Здравни проблеми и болести
 - Проблеми с паметта

От година-две имам проблеми с паметта . Нищо не мога да запомня и нищо не мога да си спомня . Това не е някакъв майтап , а сериозен проблем , който наистина ми вреди . Бихте ли ми казали на какво се дължи това . Също искам да попитам , дали L-carnitine освен да гори мазнини наистина помага на хората със синдром на Алцхаймер, защото така пише в сайта ?
Тази слаба памет наистина много ми вреди![]()
Ние не сме лекари.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз не те питам дали си лекар . По твоята логика защо тогава в този форум има раздел "Здравни проблеми и болести" ? И питам тук , с надеждата , че някой е информиран , а не , за да ми отговорят с " ние не сме лекари"След като не знаеш нещо по тази тема си трай
![]()
Ауу айде по-полека с нападките. За хубаво ти го казвам,какъв е сисълът някой да те заблуди много жестоко тук?
Отиди при личния си лекар, кажи какви са ти проблемите и си пусни едни изследвания.
Л-карнитин не знам дали помага за синдрома на Алцхаймер, но трябва да знаеш, че може да се пие само,когато практикуваш физическа дейност.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да нямаш проблем с оросяването?Сигурна ли си,че проблема е от година,две ?
Ако не е чак толкова сериозно,може да прочетеш или пробваш някакви съвети за подобряване на паметта.
Тук има някакви,например :
http://lekuva.net/39567/saveti-za-po...a-pametta.html
И както вече ти казаха,може да посетиш личния си лекар.Успех!
И аз имам същия проблем. Също така имам чувството, че времето тече изключително бавно. Нещата, които съм ги правила вчера ми изглеждат така далечни, все едно са се случили преди 4-5 години.
Ходих при личната, пускаха ми кръвни изследвания, хормонални - всичко е в норма. Следователно за тях съм здрава, но всъщност не се чувствам така.![]()
Това трябва да го обсъдите с лекар. По принцип всички хора забравят и това е много относително. Специалистите знаят как да установят ако забравянето е наистина здравословен проблем във вашия случай.