.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    България

Нощните кошмари и лек за тях

Не знам дали темата е в правилния раздел но реших , че тук е най - подходящо. Искам да попитам някой който сънува често кошмари да каже някаква техника ли не знам , как се справяте с тях ? Миналата година сънувах в продължение на няколко месеца и то твърде често мъртви хора. Сънищата ми бяха само с мъртви хора нищо друго не сънувах. Как убивам хора , или си говоря с умрели хора които никога не съм виждала,мой близки починали.Говоря си насън с тях с духа им и други подобни.Лошото е че се събуждам всеки път разплакана и много уплашена , пия малко вода и се успокоявам уж , но уви.. на следващата вечер същото :X Сега пак започнах да ги сънувам.. Дали ми е направена някаква магия или просто ги сънувам не знам кажете нещо :X
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

А дали наяве не се страхуваш от загуба на близък човек . Потърси психолог , който ще те изслуша и посъветва . Лекът е да престанеш да мислиш през деня какво ще сънуваш през нощта . Стискам палци да излезеш бързо от кошмарите .

Град
    България
    Ходила съм ама за друг проблем. И явно пак трябва да ходя за този..Не се страхувам от загубата на мой близък , поне така мисля. Понякога даже не искам да заспивам като знам пак какво ще стане.. ужасно е.Опитвам се да се справям ама изживяното в съня просто се запомня. Иначе благодаря за съвета !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Като тийнейджър сънувах също един и същ кошмар , който ме плашеше и наяве - мислех , че може дори и в реалността да се случи . С времето отмина . Опитай да не мислиш за това . Трудно е , но постижимо.

Град
    България
    Ами дано да е така.. Благодаря още веднъж !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Като бях малка имах кошмари и ме заведоха при една баба да ми лее куршум. След това, честно ти казвам - кошмарите ми спряха, а аз санувах единтични кошмари всяка вечер месеци наред. Бяха породени от страх и беше много интересно, как нещата, от които ме беше страх се превръщаха във фигури, когато оная баба сложи оловото(или каквото там беше)в жарта.

Супер фен Аватара на shmatarok
    И на мен са ми лели куршум за това.
    Знам, че някои хора си правят и капани за сънища, ама не знам това дали действа ;Д

Град
    България
    И това съм го пробвала миналата година ходих да ми леят. Продължиха и малко след това спряха.Дори скоро ходих пак преди няколко седмици ама ето че пак ги сънувам.Може би е на нервна почва ,защото ме заобикалят от 2 месеца само здравословни проблеми :X
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Сънищата са начин да се изразят емоциите на човек, аз сънувам главно неща които ми се въртят из главата, лоши или добри, в тях виждам неща за които мечтая на яве или се страхувам от тях, така, че щом сънувате мъртви хора и други подобни картинки. Най-добре се замислете за трввогите си и намерете начин да преборите страха, колкото и клиширано да е. Аз се справих точно така с много от проблемите, изправих се срещу страховете си, за да ги посрещна без колебание и за да докажа на себе си, че подсъзнанието може всичко.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Голям фен Аватара на Slobbery
    И аз мисля,че леенето на куршум ще ти помогне.

~

Помисли какво те притеснява. За да сънуваш подобни неща има такива, които те товарят. Сънищата обикновено имат смисъл и показват онова, което ни притеснява дори да не го осъзнаваме. Помисли какво се случва около теб и как реагираш на него. Някъде там се крие може би и причината за кошмарите ти.

Повече от фен
    Сънуваш кошмари -> имаш магия, леят ти куршум и моментално усещаш чудодейното въздействие. Да ви имам простотиите.

Най-изчатканите сънища се получават след прекаляване с алкохол, никва идея защо о.о

Град
    България
    Пак казвам - леели са му коршум и в коршума се показват мъртви хора , умрял човек.Като се замисля мисля че знам защо е това , но не мога да го изгоня от ума си. Миналата година бях с роднини на екскурзия и както пътувахме около Асеновата крепост - пътя там от високия склон малко зад колата падна един старец и се изсипа направо.. и се обърнах да видя колата на баба ми случайно и видях как пада.. направо беше ужасно.Тъкмо беше започнало да вали и явно той се е разхождал там и мокрите листа.. хлъзнал се е нямам идея как. Преди 4 години пък видях умряла пра баба си.. с одеалото полузавита. Тези неща силно са се запечатали в съзнанието ми от там мисля че идват нещата.Миналата година пих противозачатъчни заради проблеми с цикъла и много ми се разбутаха хормоните стана хормонален дисбаланс - ревях от най-малкото,имах много проблеми в общуването най вече с близките ..не можеха да повярват че това съм аз о.О виках на всеки,разсеяна бях много объркана не знаех коя съм аз.Спрях ги и съм мнооого по добре , върнах се в предишното АЗ така да го кажа Колкото пъти съм си ляла коршум мъртвия човек все си седи там..
    Съжалявам ако имам грешки !

Повече от фен
    Аха. Не знам на колко си, ама прочети някоя книга за самовнушението.

Град
    България
    На 17 съм Благодаря Ви за съветите !
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Знам, че някои хора си правят и капани за сънища, ама не знам това дали действа ;Д
    Мхм, dream catcher се казва.И аз не знам дали помага, но искам да си купя. Интересни са.

Нямаш ли си гадже да се гушкате ? Знаеш ли колко приятно се спи особено зимно време като е студено.
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Град
    България
    Имам си , но тези неща се случват и когато съм сама и няма възможност да сме двамата.. така че не е това проблема
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Супер фен Аватара на shmatarok
    В такъв случай те съветвам да посетиш психолог и заедно да се опитате да изчистите проблема.

Обикновено лошите сънища са отражение на личното безпокойство на даден човек и това съвсем не предвещава някакви драми, както смятат повечето хора. Често такива състояния могат да продължат с месеци докато човек не се срещне с психолог. Ето повече информация за вредата от сънуването на кошмари: http://media.framar.bg/%D0%BB%D1%8E%...B0%D0%B2%D0%B5

Град
    България
    Благодаря сега ще го прочета.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Мега фен Аватара на Dagichka
    отиди на психолог или просто сподели с някой близък, ако не си, така олеква.
    друг вариант е да си купиш капан за сънища, но от индианци (имаха щанд при метрото на стадиона до скоро, но сега като е студено не знам къде са се скрили). аз си взех от тях, наистина някак по-успокоително ми действа, но на 3-4 пъти и аз сънувах някви хора с избухнали сърца и цели стаи в кръв.. ходи разбери :Д
    не се притеснявай, всичко ще отмине ^^

Град
    България
    Сега тези дни спряха , не ги сънувам и така е по - добре Пила съм успокоителни чайове и преди да заспя си мисля за хубави неща .. ноо не винаги ми помага
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Banned Повече от фен
    Само каквото и да правиш не приемай никакви сънотворни или лекарства от този тип защото предизвикват голям толеранс и страничният им ефект е дълбко депресивно състояние което е непосилно да се излекува

Град
    България
    Изживяла съм го вече бях и 1 2 месеца на минимални дози Ривотрил.. беше четвъртинка ама като го изпиех и заспивах след точно 15 минути..За мое щастие не съм се пристрастила към него понасях го и го спрях по схема без никакви проблеми. После пих Тиоридазин и сега съм на Седатиф ПС
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си