Пак казвам - леели са му коршум и в коршума се показват мъртви хора , умрял човек.Като се замисля мисля че знам защо е това , но не мога да го изгоня от ума си. Миналата година бях с роднини на екскурзия и както пътувахме около Асеновата крепост - пътя там от високия склон малко зад колата падна един старец и се изсипа направо.. и се обърнах да видя колата на баба ми случайно и видях как пада.. направо беше ужасно.Тъкмо беше започнало да вали и явно той се е разхождал там и мокрите листа.. хлъзнал се е нямам идея как. Преди 4 години пък видях умряла пра баба си.. с одеалото полузавита. Тези неща силно са се запечатали в съзнанието ми от там мисля че идват нещата.Миналата година пих противозачатъчни заради проблеми с цикъла и много ми се разбутаха хормоните стана хормонален дисбаланс - ревях от най-малкото,имах много проблеми в общуването най вече с близките ..не можеха да повярват че това съм аз о.О виках на всеки,разсеяна бях много объркана не знаех коя съм аз.Спрях ги и съм мнооого по добре , върнах се в предишното АЗ така да го кажа Колкото пъти съм си ляла коршум мъртвия човек все си седи там..
Съжалявам ако имам грешки !