- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ниско Въглехидратна Диета - НВД
Човек винаги съм бил стегнат и то много, обясних от другата тема занимавах се с танци
(все още се макар и по рядко) но заради "момиче" си съсипах тялото, заседях се пред компа и "затлъстях" - резултат аз съм здрав макар и с шкембе на моите 80 + кг (ама към 85 + ) не знам точно постоянно ми се мени теглото нагоре/надолу - си правя и кофи и набирания , мускула го имам не ми трябва по голям, трябва ми по релефен - да си върна старите плочки, щото ми е мъчно за тях ;Пък после когато стана "животно" ще мисля да качвам, смятам че след като съм направил релеф ще ми е значително по лесно, просто да трупам мускулна маса.
Правилна диета!
Правилни тренировки!
Правилни Добавки!
Това ми е съвсем ясно, даже горе/долу знам какво да ям за да качвам.
Но в случая ми казаха, че трябва да сваля до 78 да направя релеф и тогава да почна да трупам маса (и аз съм окей с това, предпочитам релефа пред маса-та) Проблема, е че този който ми го каза това, изчезна (замина по чужбина) иначе той много разбира, и се беше навил да ми помогне да вляза в форма, уви вече го няма / не мога да го намеря, и трябва да правя всичко сам, и с ваша помощ :* - но му се доверявам на този човек относно свалянето и направата на релефа, "да ми е мирна главата" пък после маса-та ще дойде.![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-15-2013 на 10:12
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.