.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Exclamation Малко странен въпрос за Св. Валентин..

Усещам се много тъпо докато пиша това, но трябва да попитам. Таа..
    Смятам да предложа на едно момиче на Свети Валентин, но не знам, дали трябва да й подаря някакъв подарък, или да действам .. как да кажа .. чисто?
    Как бихте ме посъветвали? Ако кажете, с подарък, какво би трябвало да представлява той?
    Последно редактирано от trololobg : 02-13-2013 на 02:49

Мега фен Аватара на ameli
    Според мен едно цвете би било достатъчно, поне като за начало

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Зависи, на колко сте?

Голям фен
    Разбира се че трябва да и подариш, на твое място бих и подарил сребърно колие + обеци, а ако имаш повече пари може и златно но, аз не бих подарил злато още в началото, ако се разделим след по малко от 2 - 3 месеца, честно, ще ме е яд за парите.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Разбира се че трябва да и подариш, на твое място бих и подарил сребърно колие + обеци, а ако имаш повече пари може и златно но, аз не бих подарил злато още в началото, ако се разделим след по малко от 2 - 3 месеца, честно, ще ме е яд за парите.
    Ти сериозно ли?!
    К'ви сребърни комплекти в ред ли си? Тя даже не е сигурно на 100%, дали ще тръгне с него. Сребърните бижута ги остави, за когато евентуално станете двойка. Дори и да се съгласи, прекалено е рано за чак такива подаръци!

Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Зависи, на колко сте?
    Това какво значение има. И да са на по 13 и да са на по 20:
    Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Според мен едно цвете би било достатъчно, поне като за начало
    Цвете + картичка(по желание)!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-12-2013 на 19:51

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Е, има значение.

Интересно ми е какво. Единственото подходящо нещо е цвете.

Аааа, също и хував шоколад/бонбони/торта.

Значи цвете(най-добре роза) + бонбони(примерно) и картичката вече е малко претруфена история, ама ако е семпла, със семпло послани може.
    Тези неща са си подходящи за която и да е възраст реално погледнато.

Голям фен
    @xXxPETYAxXx Аз съм подарявал, и бих го подарил това което написах, но аз съм на 21г. а не на 15г. Така че, тези неща които ще ги подаря на въпросното момиче с което искам да бъда, няма да мисля дали ще стане или не все едно играя тото. аз ще съм си направил изводите, преди да тръгна да и предлагам и да подарявам. Разбираш ли ме, лично аз ще я опознавам и след това ако видя че имам шанс може би, ще и предложа.

И все пак ми се вижда прекалено. А и аз не съм на 15.

Голям фен Аватара на N1ksun
    Щом ПодарАк , Рак(животноо) ще да е !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цвете и нещо малко и плюшено. Супер сладурско.

Мен бижутата биха ме изплашили, имайки предвид, че с въпросното момче дори не сме заедно. Прекалено прибързано, нетърпеливо, притискащо/задължаващо ми се струва. Не бих приела такъв подарък.
    И спря да се върти за миг земята..

Цвете.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Какво ще й предлагаш? Брак ли?
    Не й взимай нищо и не е нужно да чакаш някаква тъпа определена дата. Покажи си чувства още сега.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Според мен може да й подариш цвете, плюшка или нещо от сорта, но не й казвай "Виж к'во, ае да ходим" или нещо директно, ами 'фАни напиши й някакво стихче, с което й разкриваш чувствата и намеренията си. Дори и да те отреже (което ме сЪмнява при такЪв жест, ако е свободна) няма да е с погледа DAFUQ o.0 ???

Пиши след 14ти какво е станало, че ми е интересно

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Според мен пък нищо не трябва да й подарява. Св. Валентин е за двойките, те още няма да са тръгнали. Дори не трябва да й "предлагаш", има други начини.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен
    Вземи едни бонбони Линд в малка кутийка сърчице.

Честно според мен след като не ходите ,защо ще й подаряваш н,ещо с мен ако някой направи така ще го помисля за пълен куку . Вместо да купуваш подаръци, и да се напъваш и да я впечатлиш , просто й кажи че я харесваш и готово . Много повече ще оцени искреността ти, с две три думи отколкото да й се изхвърляш .

Мега фен Аватара на tori
    Цвете ама да не е някой претруфен букет или нещо огромно - задължаващо е. Също гледай да няма излишни флинтифлюшки и станиоли - развалят красотата на цветето. Роза + душевно-любовни излияния и толкова. Може и шоколадови бонбони. Ама в малка, сладка, дискретна кутийка. Пък можеш да минеш и без тези неща, ако те харесва, ще е с теб и без такива подаръци.

Разбрах, най-вероятно ще взема една роза. Само ако може да ми обясните какво точно се има в предвид под "задължаващо"

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами да не е някой супер скЪп подарЪк, който ще я накара да се чувства все 1 я купуваш.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Ами да не е някой супер скЪп подарЪк, който ще я накара да се чувства все 1 я купуваш.
    Точно.
    Със сигурност обича розички. Смятам, че ще й е много мило на Св.Валентин да й предложиш с розичка в ръка. Дано се получи. О, зареди се с прегръдки.
    ^^^
    Бургас <3

Не всяко момиче обича рози . Аз например мразя рози . По добре разбери какво цвете обича и й го подари него „

Благодаря ви много,
    момичето прие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си