.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

"Студени" момчета

Според вас може ли дадено момче да има чувства към някое момиче ,а да се държи с нея по-студено ... да се държи малко гадно ... и ако е възможно , защо ??

Да. Защото някои момчета хич не могат да си показват чувствата и го приемат като слабост.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Извинявай, че пиша в темата, но искам да попитам дали е възможно обратното? Момиче да се държи студено, като има чувства към някое момче.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да. Защото някои момчета хич не могат да си показват чувствата и го приемат като слабост.
    Да. Пф

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Покажи му една цица и ще видиш колко студен ще бъде...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Може . Но също така много от момчетата просто не обичат да показват чувствата си .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Покажи му една цица и ще видиш колко студен ще бъде...
    A, aко покажеш и двете, направо на фламбе ще стане. ;д
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Може не само защото не може да показва чувсвства, може да е наранен, може да си мисли че така може да те спечели.. много работи може, всичко е възможно..!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Ами че може - може.
    Въпросът е до колко на теб ти пречи/липсва обратното. Според мен в един момент, ако си от другия тип хора - тези, които си изразяват чувствата и го правят с удоволствие това нещо - просто тая студена се превръща в край на връзката.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Може. Ако е на 15 и мисли, че като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Illusion772
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Може. Ако е на 15 и мисли, че като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката.
    Това е единият вариант , другия е да си му правила някакви номера в миналото , защото всички момичета имат този приятен навик да въртят някакви номера а след това се чудят от къде им е дошло....

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    ^ + | Студените чувста често са взаимни, а тея глупости
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката.
    са доста характерни и за женксия пол. Когато някви п*тки се мислят за мн големи като са с къси поли, високи токове и 1-2 кг грим. (ще извинявате за лошите думи)
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    другия е да си му правила някакви номера в миналото , защото всички момичета имат този приятен навик да въртят някакви номера а след това се чудят от къде им е дошло....
    Ммда.
    Принципно всеки си има някакви граници, които биват прекрачени след време. И аз се държа дръпнато с нов човек, поне в началото. След дооста време се отпускам, едно месец-два отиват. И мен са ме набеждавали за студена и незаинтересована, пък не е било така, просто е до характер.

Съвсем отделен въпрос е, ако момчето, което харесваш, не те поздравява и не иска да те вижда, пък ти се заблуждаваш, че бил "студен" и се "правел на недостъпен".

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Ice cream Виж мнението
    Според вас може ли дадено момче да има чувства към някое момиче ,а да се държи с нея по-студено ... да се държи малко гадно ... и ако е възможно , защо ??
    Да, може - всички до 4ти-5ти клас са такива.

Мега фен Аватара на strawberry88
    +

Според мен е доста странно да го приемаш като слабост ... тоест явно те е страх от това което изпитваш ...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Ice cream Виж мнението
    Не. Не може. Не мога да си представя, че ще съм с някой такъв и ще съм щастлива.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е казано,че ще си с него , а че той ще има чувства,но тъй като е страхлив мухльо , ще се държи грубо,защото показването на чувства за някои е "слабост".
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Ще намерят начин бе. Като имаш нещо го показваш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Има ги и такива.Да се чудиш какво да ги правиш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си