- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Студени" момчета
Според вас може ли дадено момче да има чувства към някое момиче ,а да се държи с нея по-студено ... да се държи малко гадно ... и ако е възможно , защо ??
Да. Защото някои момчета хич не могат да си показват чувствата и го приемат като слабост.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Извинявай, че пиша в темата, но искам да попитам дали е възможно обратното? Момиче да се държи студено, като има чувства към някое момче.
Покажи му една цица и ще видиш колко студен ще бъде...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може . Но също така много от момчетата просто не обичат да показват чувствата си .
Може не само защото не може да показва чувсвства, може да е наранен, може да си мисли че така може да те спечели.. много работи може, всичко е възможно..!
Ами че може - може.
Въпросът е до колко на теб ти пречи/липсва обратното. Според мен в един момент, ако си от другия тип хора - тези, които си изразяват чувствата и го правят с удоволствие това нещо - просто тая студена се превръща в край на връзката.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Може. Ако е на 15 и мисли, че като гледа "лошо" мацките ще му падат в краката.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ммда.
Принципно всеки си има някакви граници, които биват прекрачени след време. И аз се държа дръпнато с нов човек, поне в началото. След дооста време се отпускам, едно месец-два отиват. И мен са ме набеждавали за студена и незаинтересована, пък не е било така, просто е до характер.
Съвсем отделен въпрос е, ако момчето, което харесваш, не те поздравява и не иска да те вижда, пък ти се заблуждаваш, че бил "студен" и се "правел на недостъпен".
Според мен е доста странно да го приемаш като слабост ... тоест явно те е страх от това което изпитваш ...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не е казано,че ще си с него , а че той ще има чувства,но тъй като е страхлив мухльо , ще се държи грубо,защото показването на чувства за някои е "слабост".
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.