- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Вярвате ли в зодиите?
НЕ!
Да, в приликите между характерите, но не и в хороскопа.
Да, както и в хороскопа.
ВЯРВАМ В СЕБЕ СИ! кххх кхххх (мисля, че е модерно)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Доста от нещата за характера съвпадат, както и съвместимостта между зодиите, с това също съм съгласна.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...B3%D0%B8%D1%8F
Не. Не разбирам и тия които вярват в тях. Всичко е в глава ти.
n00bs
Категорично НЕ. И много се дразня някой като почне да ми се оправдава със зодията, която бил![]()
Да се оправдаваш със зодията си е тъпо, но някои черти на характера, определено са свързани със зодията. Всеки има правото да вярва в каквото иска все пак.
Аз лично съм чела книги в тази насока, чела съм и материали в интернет и съм си направила безброй оценки за хората и техните зодии, от всички с които общувам и съм общувала. И определено почти всичко което съм прочела, като харектеристика за някоя зодия - съвпада с характера на човека и оценката ми за него.
Иначе в хороскопи не вярвам. Не за друго, а защото рядко може да намериш правилно изготвен и истински хороскоп.
Тия по телевизията, вестниците, списанията и интернет , не отговарят на истината. Просто готов текст който въртят, подменят, променят и кво ли не във времето. Но един хороскоп за един човек се изготвя лично само за него, а не за цялата зодия, а това не става особено бързо.
Вярвам в Дядо Коледа, Великденския заек, баба Яга, Торбалан, световната конспирация.
Ай ви серем на путките на всички, дето вЕрвата у глупости.
и пайджина фостата завас!
Grumpy old madman
Всеки има правото да вярва в каквито глупости иска, но принципно ако някой ме попита каква зодия съм, веднага го слагам в менталната си графа "ретард".
Не вярвам. Не ми трябва този вид информация дори да има нещо вярно. Случаите, когато съм чела хороскопа си във вестника, са били само когато искам да се посмея кога са ми предвидили да забременея или да имам успех в работата. Нищо че не искам деца и съм нямала работа. Нищо!![]()
dgdg
Питаш все едно е религия. Не вярвам естествено, но какво толкова пречи да си запознат с подобна материя? Само да кажеш едно изречение по темата и те правят на луд...![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
изобщо не .. даже не знам каква зодия съм, някаква междинна .. ;д
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".