- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- студенокръвно момиче
На кратко... Всичко вървеше перфектно, над 1 месец си пишехме всеки ден, нон-стоп, случваше се и да си говорим доста често. излизали сме само двамата 1 път за това време, в дискотеката не се счита там сме се виждали 4/5 пъти някъде ;d .... След 1 месец една вечер ИЗВЕДНЪЖ спря да ми пише(няколко дни преди нова година), не знам какво стана и какво се случи. Вече се минават близо два месеца от както си писахме за последен път. Писах и във фб, скайп, смс никъде няма отговор -.- засякохме се няколко пъти (за 1 вечер) в дискотеката в която ходим никаква реакция от нейна страна (това 2013г вече) (Имаше многооо намеци, от Пловдив сме и двамата сме 10 клас) От както спря да ми пише не съм я виждал на линия никъде има само едно смрадливо телефонче в фб майна... и когато не съм на линия тогава се случва да хареса някоя публикация или снимка на нейна приятелка(Много рядко се случва да хареса нещо) Когато всичко беше наред често се правеше инкогнито в скайп или така, че да ми излиза само на мен, че е на линия .. предполагам сега прави същото : | Една приятелка ми каза, че ме е friendzone-ала обаче не вярвам да е това не знам защо наистина си помислих, че ще получи нещо много готино :3 и още едно последно нещо бях и пратил смс в който пишеше, че имам да и казвам нещо много важно (тряя си много тъп да не се досетиш, че искам да и призная чувствата си ;д) тва беше някъде 7/8 дни след като спря да ми пише : ] Предположения защо е спряла да ми пише???
Последно редактирано от TechMachine : 02-13-2013 на 21:49
Ами може да се е уплашила от пораждащите се у теб чувства . Но може и просто да си й досадил и сега да се опитва да те разкара
Хм, много оригинално заглавие..![]()
Според мен няма смисъл да се занимаваш. Явно не си специален за нея.
Това , че ти не мислиш не означава въобще , че и тя мисли така .
Хах еми да тя си е такава и ми го е казвала дажеИ да няма да се занимавам ... все пак почти 2 месеца няма нищо
Просто ми е интересно какво може да се случило... нзм
Е да така е, но не го е показвала примерно винаги като съм и писал ми е отговаряла веднага ако и досаждам не мисля, че щеше да прави така. (Освен тази последната вечер) Бтв тоя ден трябваше да излизаме двамата ама каза, че е изморена и не и се излиза. Сега като се замисля най - вероятно е разбрала, че имам някакви чувства към нея и това е причината... Не трябваше ли поне да ми напише нещо, а не изведнъж да спре да ми пише?
Последно редактирано от TechMachine : 02-13-2013 на 22:00
Просто не държи на теб и очевидно не я вълнуваш . Аз когато държа на някой не правя подобни неща . По добре си намери някое друго момиче![]()
Като каза, че и двамата сте от Пловдив - това ми стига. Ако искаш нещо топлокрЪвно - 'фАни си селянкаПловдивските курвЕта се праят на heartbraker-ки само... Ходят по "Планет"-мланет, чукат се по кенефите (а по-дЪртичките и по S-класите), сменят мЪжете като меришещи картинки и се мислят за големи жени...
Блокирай я от фейса и скайпа, прави се, че не я забелязваш. Като разбере, че е останала с 1 потенциална бройка по-малко и че "О, Боже на света има мЪж, когото не мога да имам!!!" ще видиш как ще почне да ти се усуква пак. За пловдивските чалгий, МАЙНА, е непоносимо някой да не ги харесва - те са "толкова яки!!!"
Ако и тогава не ти вЪрже, значи не си й направил никакво впечатление, а и без това си беден... за какво си й?
Пуска се,пуска сеЗатова и сега и давам игнора,за да я пробвам..ако не върже...здраве да е
Има други обвързани
![]()
На мен пък ми е интересно, защо след като едно момиче се държи малко по дръпнато значи е курва ? Това ,че просто няма желание да комуникира с него, не я прави автоматично курва . Не й е интересен вече и толкоз .
Aми това, че се дЪржи дрЪпнато не я прави курва. Курва според мен я прави начина, по който се дЪржи. Като не иска да се виждат, чуват и прочие, да му каже - "така и така, симпатичен ми беше, но като те опознах, разбрах, че не си за мен." - това го приемам, ама да не му вдига, да не му отговаря, а като не е той на линия, тя да му харесва някакви снимки вЪв фейса - сОрка, ама за мен тя просто иска той да тича след нея и едва ли не да си прави колекция от малоумни разгонени момчурляци, дето й свалят звезди. Това според мен е курвенско.
Това са абсолютни глупости . Спирам да контактувам с някой = просто не ме кефи вече . Може и с тази мацка да е станало така . Това момчетата просто сте свикнали, да ви лазим в краката и ако някоя ви отреже почвате да я плювате ,че била курва ,че била магистралка . Интересно ми е когато вие момчетатасе правите на студените пичове това, не ви прави автоматично курвари нали ?
Тсукуда виж затова си прав наистина е трябвало поне да му обясни защо вече не му пише .Всеки човек заслужава поне едно мижава обяснение .
![]()
Аха .Да ама си достигнал лимита и не мога да тип пиша lol
ми изтрий си съобщенията и ще можеш...Това оправдание,защото спря да ми пишеш снощи ли е?![]()