На кратко... Всичко вървеше перфектно, над 1 месец си пишехме всеки ден, нон-стоп, случваше се и да си говорим доста често. излизали сме само двамата 1 път за това време, в дискотеката не се счита там сме се виждали 4/5 пъти някъде ;d .... След 1 месец една вечер ИЗВЕДНЪЖ спря да ми пише(няколко дни преди нова година), не знам какво стана и какво се случи. Вече се минават близо два месеца от както си писахме за последен път. Писах и във фб, скайп, смс никъде няма отговор -.- засякохме се няколко пъти (за 1 вечер) в дискотеката в която ходим никаква реакция от нейна страна (това 2013г вече) (Имаше многооо намеци, от Пловдив сме и двамата сме 10 клас) От както спря да ми пише не съм я виждал на линия никъде има само едно смрадливо телефонче в фб майна... и когато не съм на линия тогава се случва да хареса някоя публикация или снимка на нейна приятелка(Много рядко се случва да хареса нещо) Когато всичко беше наред често се правеше инкогнито в скайп или така, че да ми излиза само на мен, че е на линия .. предполагам сега прави същото : | Една приятелка ми каза, че ме е friendzone-ала обаче не вярвам да е това не знам защо наистина си помислих, че ще получи нещо много готино :3 и още едно последно нещо бях и пратил смс в който пишеше, че имам да и казвам нещо много важно (тряя си много тъп да не се досетиш, че искам да и призная чувствата си ;д) тва беше някъде 7/8 дни след като спря да ми пише : ] Предположения защо е спряла да ми пише???
Последно редактирано от TechMachine : 02-13-2013 на 21:49