Искам да попитам как да постъпя.От 6 - 7 месеца съм с едно момиче всичко почна на шега ,но сега е по сериозно.Последния месец доста се карахме ,за какво ли не ,но сме си заедно.Преди около 2 седмици тя беше в къщи и си беше влязла във фейсбук през Googlechrome ,а аз ползвам Mozzila и паролата й се е запеметила. Любопитен съм и влизам от време на време и чета доста странни неща,единия път се бяхме скарали много жестоко ,тя на следващия ден беше на парти и се уговаряше с някакви момчета.Които много добре знае,че искат нещо от нея и че не ми е приятно да излиза с тях.Както и да е оправихме се ,тя вечерта на партито ми се обади ,извинява ми се и се оправихме.Преди малко пак влязох и чета как пише на приятеля й от лятото ,с когото доколкото тя ми казва е било само секс.Лятото се познавахме ,но бяхме само познати аз си имах приятелка и просто знаех,че има някой в живота й ,но тя каза,че нищо повече от секс не е било.За мен миналото си е минало и напълно приемам грешките на другите,мен ме интересува каква е сега с мен ,не каква е била .Та въпросното момче от лятото ,сега й писа нещо,че заминал за Испания сега живеел там от 2 дни е там ,и тя нещо му писа вчера се сетих за теб усмихнах се ,той нещо й говори как е искал да е повече от просто секс и тя не спира да му пише ,говори му че тя не е разбрала ,но често мислела за него ,някакви любовни работи си пишат ,попитах я какво прави и тя каза нищо пиша с една приятелка.. та въпроса ми е какво да направя и как да постъпя в тази ситуация?