.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И на мен ми се наложи да замина за неопределен период. Предполагам, че това беше камЪчето, което обЪрна колата. Разделихме се. Като се вЪрнах след 9 месеца бях вече друг човек. Тя сЪщо. Постепенно спряхме да се чуваме и да си пишем, преживяхме се взаимно и всеки си пое по пЪтя. Сега тя е в Глазгоу, аз сЪм си тука. Хич не ми трябва и не искам да я чувам. Просто си пазя готините спомени.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Пишем си отвреме на време и сме в много добри отношения. :Д
    Иначе чувства нямам, а и никога съм нямала към него.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Виждали сме се 1, 2 пъти, само на здравей-здрасти. Много ме беше наранил. Но в момента не тая лоши чувства, безразличен ми е.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Амм аз имам първа и половина Демек с баш първата бях пиян на мотика и го мушнах точно двапати след което спадна и заспах от тогава не съм я виждал и нито ме е яд нито пък нея. Просто се разделихме на входната врата. А с тази с която опознах що е то секса се виждаме всеки ден на университета. Тя ме мрази понеже я "нараних" скъса с мен и са си е е$№% мамата. Но вече почва да ми е през оная работа. Ако се сещат по редовните бях писал "любовно писмо".

А иначе момичета мнооо ги късате вие тия връзки ма знам ли... ай ше си замълча
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Maznique Виж мнението
    Нещо се продруса и я за*бах. Иначе чувства - малко, предимно инстинкти.
    това
    +беше и все още е от друг град, беше тегаво да поддържаме връзка някаква...
    не ми пука
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Ние вече не си лафим, тъй като аз настоях. Повече от половин година има. Иначе се чувахме по скайп от време на време - "как си", "кво става", блабла. Не мисля, че сме си нужни в животите повече, тъй че всичко е наред. Не е имало някакви драми и циркове около раздялата ни.

Все още сме си заедно, 2 год. и половина по-късно. Но и да се разделим (дано не се случва, де) никога няма да съжаля за избора и решението си.

Ами пишем си, звънеше ми до скоро, но сама си го направих тва да не ми звъни вече.. Аз още си имам чувства към него и го приех сравнително тежко.. (:

Заедно сме и се обичаме

Супер фен Аватара на Cloud9
    Мислех че го обичам и го правех от разстояние в продължение на 8 години. Да се бях доближила повече по-рано че да разбера какъв истински негодник и използвач е. Знаеше че го харесвам и реши,че това е най- лесния начин да ме вкара в леглото си. Не е познал!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    О, той е страхотен.
    Първият ми е единственият бивш, с когото съм в приятелски отношения. Виждаме се рядко, тъй като вече не живеем в един град, чуваме се само от време на време, но да, приятно ми е. Още си ме обича, но не е някакъв мазен, гаден и тегав мъж, който ще те занимава постоянно с чувствата си. Знаем и двамата защо сме се разделили, тъй като не сме заедно от години, като цяло не вярвам някога да се съберем пак, но да, отново ще го похваля, защото е невероятен човек, и само хубави неща мога да кажа за него.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си