- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете нещо за първите си
И на мен ми се наложи да замина за неопределен период. Предполагам, че това беше камЪчето, което обЪрна колата. Разделихме се. Като се вЪрнах след 9 месеца бях вече друг човек. Тя сЪщо. Постепенно спряхме да се чуваме и да си пишем, преживяхме се взаимно и всеки си пое по пЪтя. Сега тя е в Глазгоу, аз сЪм си тука. Хич не ми трябва и не искам да я чувам. Просто си пазя готините спомени.
Пишем си отвреме на време и сме в много добри отношения. :Д
Иначе чувства нямам, а и никога съм нямала към него.
Виждали сме се 1, 2 пъти, само на здравей-здрасти. Много ме беше наранил. Но в момента не тая лоши чувства, безразличен ми е.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Амм аз имам първа и половинаДемек с баш първата бях пиян на мотика и го мушнах точно двапати след което спадна и заспах
от тогава не съм я виждал и нито ме е яд нито пък нея. Просто се разделихме на входната врата. А с тази с която опознах що е то секса се виждаме всеки ден на университета. Тя ме мрази понеже я "нараних" скъса с мен и са си е е$№% мамата. Но вече почва да ми е през оная работа. Ако се сещат по редовните бях писал "любовно писмо".
А иначе момичета мнооо ги късате вие тия връзки ма знам ли... ай ше си замълча![]()
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Ние вече не си лафим, тъй като аз настоях. Повече от половин година има. Иначе се чувахме по скайп от време на време - "как си", "кво става", блабла. Не мисля, че сме си нужни в животите повече, тъй че всичко е наред.Не е имало някакви драми и циркове около раздялата ни.
Все още сме си заедно, 2 год. и половина по-късно. Но и да се разделим (дано не се случва, де) никога няма да съжаля за избора и решението си.
Ами пишем си, звънеше ми до скоро, но сама си го направих тва да не ми звъни вече.. Аз още си имам чувства към него и го приех сравнително тежко.. (:
Мислех че го обичам и го правех от разстояние в продължение на 8 години. Да се бях доближила повече по-рано че да разбера какъв истински негодник и използвач е. Знаеше че го харесвам и реши,че това е най- лесния начин да ме вкара в леглото си. Не е познал!
О, той е страхотен.
Първият ми е единственият бивш, с когото съм в приятелски отношения. Виждаме се рядко, тъй като вече не живеем в един град, чуваме се само от време на време, но да, приятно ми е. Още си ме обича, но не е някакъв мазен, гаден и тегав мъж, който ще те занимава постоянно с чувствата си. Знаем и двамата защо сме се разделили, тъй като не сме заедно от години, като цяло не вярвам някога да се съберем пак, но да, отново ще го похваля, защото е невероятен човек, и само хубави неща мога да кажа за него.