По - принцип..... си падах играч.. сменях ги редовно,гаврех се с някой "момиченца"...... които си го заслужавали до една степен.. не вярвах,че някога ще се влюба,че ще срешна някое момиче, което да ме "оправи" и да ми докаже.. че никога не се знае, какво те чака на другия ъгъл..
и ето , че сега съм с едно момиче доста време.. по - голяма е от мен,доста сериозно върват нещата за сега и.. понеже бях написал в една предишна моя тема, че (всичко е перфектно но обстоятелствата са такива,че тя ще трябва да замине да работи лятото на морето) и сърцето ме свива..
та по темата.. това ли е чувството?
да нямаш спокоен сън... да мислиш само за него/нея? да ти тупти сърцето постоянно... да се храниш по-малко и да искаш постоянно да си с него/нея.. така е при мен... направо ми се е*ава майката, искам пак да съм си свободен,да си правя квото искам.. да си се наспивам , да си тренирам излизам по-често с приятелите ми.. но от друга страна ми е супер готино когато сме аз и тя.. като спиме заедно и се събуждаме сутрин... станал съм ебати лигльото.. нищо , че пред нея не го показвам и гледам да се държа мъжки .. дайте ми някакъв съвет,че ми е доста тежко