.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Моята объркана история

Ето го и моят любовен проблем.....
    Значи с него сме горе долу приятели ,бих казла че е страхотен човек направо невероятен и може би за това се влюбих така в него ,като го видя направо изтръпвам ,парализирам се ,онемявам и ако говоря ще са някакви глупости....той усети че го харесвам все пак сме в един клас обаче съучениците ни също....и започнаха да ни бъзикат тъй като често ни виодаха заедно и да говорим ,е не сме излизали някъде заедно ,но пък сме се прибирали и ходили заедно ,къщата му ми е на път....всеки път щом говоря с него и нещата са минали добре направо засиявам от щастие и се радвам и на една негова усмивка и поглед.....радвам се че го правя да се смее с глупостите които ръся в час....Незнам как да подходя всички знаят ,а на него ако не му пука?Незнам какво да правя искам го ,а казват че когато искаш нещо трябва да се бориш да го получиш....рядко вече си говорим тъй като слуховете за нас станаха все по-големи...де да бяха истина....мислите ли че зареди тези слухове се държи по-безразлично към мен?Иначе като ни бъзикат понякога се смее и се изчервява друг път пък не прави нищо и аз незнам вече....Сори ако съм допуснала правописна грешка...

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Да не ти пука какво говорят другите за вас. Ако ти пука нищо няма да стане. Излезте, поговорете, разбери той как се чувства и виж какво ще стане.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    След като той знае, че ти го харесваш, а ти наистина го харесваш, след като и другите знаят, защо просто не го питаш дали иска да трЪгнете? Може и той да те харесва, но да не е напЪлно наясно с чувствата ти... Питай го - така и така няма какво повече да губиш освен 1 евентуална яка врЪзка.

Оффф най-мразя тези истории с враждуващите приятели на двойките супер тъпи са . Нали ти харесваш този човек и ти ще го опознаеш и евентуално обикнеш . А не приятелите ти супер тъпи са тези истории . Тръгвате и въобще да не ти пука за приятелите ти .

Maznique
    Guest
    Мъжете са шубелии. Ако не предприемеш първата стъпка може и да го изпуснеш.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Излезте заедно.
    Поговорете.
    И това. Чак тогава вече ще разбереш как ще се развият нещата, ала бала.

Цитирай Първоначално написано от Maznique Виж мнението
    Мъжете са шубелии. Ако не предприемеш първата стъпка може и да го изпуснеш.
    Така е в днешно време момчетата все по-малко правят първата крачка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си