.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Първо - ти си мъж и трябва да си малко по-настъпателен, не "ако тя ми предложи". Затова ти казах да кажеш не "искаш ли да се видим", а "искаш ли да се видим другата седмица" или даже "избери си кога да се видим - четвъртък или събота" - нещо от тоя тип. Второ - никога, ама никога когато сваляш едно момиче не казвай, че приятелките и стават за нещо повече, нито ги обиждай. Нищо прекалено лошо, нищо прекалено хубаво - харесваш ги като хора и това е.

psychopath и аз съм на това мнение, ама те и те като пушат ..... после сигурно ще ходят на 3Д кино :Д
    LadyDi то голямата среща тяхното
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Даже не съм прочела цялата тема
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен
    Град
    sofia
    Първо - ти си мъж и трябва да си малко по-настъпателен, не "ако тя ми предложи". Затова ти казах да кажеш не "искаш ли да се видим", а "искаш ли да се видим другата седмица" или даже "избери си кога да се видим - четвъртък или събота" - нещо от тоя тип. Второ - никога, ама никога когато сваляш едно момиче не казвай, че приятелките и стават за нещо повече, нито ги обиждай. Нищо прекалено лошо, нищо прекалено хубаво - харесваш ги като хора и това е.

psychopath и аз съм на това мнение, ама те и те като пушат ..... после сигурно ще ходят на 3Д кино :Д
    Еми аз не съм от най-настъпателните, защото преди време, когато си бяхме писали и я бях поканил, първо тя ми отказа, а аз на всичкото отгоре и говорех некви простотии, че може да съществува приятелсто м/у момче и момиче, просто темата на разговора беше такава един път и аз още повече се чудех на себе си, колко тъп може да съм. Тя едва ли ме мисли за нещо повече от приятел, както казах я харесвах, но тя ми отказа веднъж и аз се отказах от нея, но не бих я върнал и сега де, ако трябва да съм честен. Нейната приятелка е малко грозничка и някак МНОГО особена, наистина много.

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Аз винаги съм се дразнела на това на една среща да се мъкне трети човек . Имаол е начин да разкара приятелката но както и да е . Сигурно я взимат да им свети доста тъпо е така . Поне да беше поканил и негов приятел и ад си направят двойна среща .
    Харесвах я преди, но не бих се отказал. Въпреки че от бая време не си бяхме писали, само се поздравявахме в училище.

Лоша идея. Ако приятелката и не хареса типа, който той е довел, а в това не се и съмнявам, защото не го виждам да седне да избира кого ще хареса тя, а ще домъкне първия срещнат, ако мацката не го хареса, ще настрои приятелката си срещу двамата. Като е излязъл с двете, да е с двете, да се държи нормално когато и двете са там, възпитано, любезно, но не прекалено да сваля тази , която иска. После някак да измисли да изпратят първо приятелката и или нещо такова, някак да останат само двамата и тогава да и каже кога ще излязат само двамата.
    Е вие ме изкарахте все едно съм някъв дето познава всички и всичко. Не мога да намеря някой, който да се занимава нея, а и тя е доста особена, както казах и не е от най-красивите момичета, не искам да я обидя, някак си е готина, като човек по някакъв много особен начин, но не и за повече.

Едит: А и те са малко страни, смисъл че това момиче не си търси гадже, като цяло. За нейната приятелка - не знам дали търси, но не знам също и кой би я забелязал. И двете са девствени, не са момичета, които биха ти пуснали лесно или нещо сорта и са наистина свестни, това че ще пушим е отделен въпрос. Те не са пушили от няколко месеца, а и аз също.
    Последно редактирано от AirCrafter : 02-15-2013 на 14:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си