- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плащане на сметка, когато си с момиче/та
Първо - ти си мъж и трябва да си малко по-настъпателен, не "ако тя ми предложи". Затова ти казах да кажеш не "искаш ли да се видим", а "искаш ли да се видим другата седмица" или даже "избери си кога да се видим - четвъртък или събота" - нещо от тоя тип. Второ - никога, ама никога когато сваляш едно момиче не казвай, че приятелките и стават за нещо повече, нито ги обиждай. Нищо прекалено лошо, нищо прекалено хубаво - харесваш ги като хора и това е.
psychopath и аз съм на това мнение, ама те и те като пушат ..... после сигурно ще ходят на 3Д кино :Д
LadyDi то голямата среща тяхното![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Еми аз не съм от най-настъпателните, защото преди време, когато си бяхме писали и я бях поканил, първо тя ми отказа, а аз на всичкото отгоре и говорех некви простотии, че може да съществува приятелсто м/у момче и момиче, просто темата на разговора беше такава един път и аз още повече се чудех на себе си, колко тъп може да съм.Тя едва ли ме мисли за нещо повече от приятел, както казах я харесвах, но тя ми отказа веднъж и аз се отказах от нея, но не бих я върнал и сега де, ако трябва да съм честен. Нейната приятелка е малко грозничка и някак МНОГО особена, наистина много.
Харесвах я преди, но не бих се отказал. Въпреки че от бая време не си бяхме писали, само се поздравявахме в училище.
Е вие ме изкарахте все едно съм някъв дето познава всички и всичко.Не мога да намеря някой, който да се занимава нея, а и тя е доста особена, както казах и не е от най-красивите момичета, не искам да я обидя, някак си е готина, като човек по някакъв много особен начин, но не и за повече.
Едит: А и те са малко страни, смисъл че това момиче не си търси гадже, като цяло. За нейната приятелка - не знам дали търси, но не знам също и кой би я забелязал. И двете са девствени, не са момичета, които биха ти пуснали лесно или нещо сорта и са наистина свестни, това че ще пушим е отделен въпрос. Те не са пушили от няколко месеца, а и аз също.
Последно редактирано от AirCrafter : 02-15-2013 на 14:43