.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Фен
    Град
    sofia

Question Плащане на сметка, когато си с момиче/та

Здравейте, имам няколко въпроса свързани с плащането на сметките, когато излизаш с момичета. Ето ги и тях:

1. Винаги съм си задавал този въпрос, когато си с момиче, което ти е приятел хубаво ли е да платиш с сметката

2. Ако не си с едно момиче, а с две или три момичета към, които отново нямаш чувства?

3. Ако не си с едно момиче, а с две или три момичета, но към едно от тях имаш чувства, какво правиш със сметката?

4. И последно, значи скоро ще излизам с едно момиче и една нейна приятелка, но преди харесвах това момиче, бях я канил на среща, тя ми отказа и втори път не я поканих. Сега, когато се видя с нея, как да процедирам със сметката?

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Удачно е да се плати сметката когато излизаш на среща с момичЕ. Когато излизаш с приятелки може и да си я разделите, може и да се направиш на джентълмен като я платиш. Хубаво е да го направиш, особено когато имаш чувства към някое от момичетата.

Ами аз когато излизам с момче на среща обикновено той ми плаща кафето. Когато излизам с приятел държа аз да си го платя, но имам някои приятели, които не ми позволяват. Не излизам никога на среща с момче заедно с моя приятелка, детско е, така че не мога да ти кажа. Единственото грешно, което би могъл да направиш, е да платиш кафето само на тази, която харесваш, а на другите не. По-добре ако си с повече си плати твоето само.
    Ако излизате на някакво по-скъпо заведение, ресторант, скъп бар или нещо от типа и ТИ СИ Я ПОКАНИЛ, тогава мисля е задължително да платиш сметката и, защото ти си я поканил на чак толкова скъпо място. Не ви знам на колко сте, че да говоря за ресторанти :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Ами аз когато излизам с момче на среща обикновено той ми плаща кафето. Когато излизам с приятел държа аз да си го платя, но имам някои приятели, които не ми позволяват. Не излизам никога на среща с момче заедно с моя приятелка, детско е, така че не мога да ти кажа. Единственото грешно, което би могъл да направиш, е да платиш кафето само на тази, която харесваш, а на другите не. По-добре ако си с повече си плати твоето само.
    Ако излизате на някакво по-скъпо заведение, ресторант, скъп бар или нещо от типа и ТИ СИ Я ПОКАНИЛ, тогава мисля е задължително да платиш сметката и, защото ти си я поканил на чак толкова скъпо място. Не ви знам на колко сте, че да говоря за ресторанти :Д
    На ресторант няма да отидем. Най-много на кино. Аз я поканих и 'и казах, ако иска да вземе и нейната приятелка, поканих ги с цел да пушим. На 17 сме.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    уау:Д
    ами според мен няма нужда да им плащаш киното.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Това с киното не мога да ти кажа. Ако излизаш с някоя примерно ти да вземеш билетите, тя пуканки и кола, или нещо такова. Но ти сам си си сложил главата в торбата като си и казал да вземе приятелка.
    Поканил си я с цел да пушите? За Бога? Ебахти срещата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Абе случвало се е приятел или приятелка да ми плати едно безалкохолно примерно, но като цяло си държа да си плащам сметката аз.
    Иначе в интерес на истината, приятелят ми е плащал сметката много пъти, които мен вътрешно винаги ме тормози и още не съм убедена как да процедирам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Ако съм сериозно обвързана позволявам да ми платят . Ако излизам с приятел или на първа среща винаги си плащам аз !

И това с приятелката наистина е тъпо нали каниш момичета на среща да се опознаете и евентуално да си паснете ? Каква работа има приятелката й при вас сигурно да ви свети ?

Фен
    Град
    sofia
    Това с киното не мога да ти кажа. Ако излизаш с някоя примерно ти да вземеш билетите, тя пуканки и кола, или нещо такова. Но ти сам си си сложил главата в торбата като си и казал да вземе приятелка.
    Поканил си я с цел да пушите? За Бога? Ебахти срещата.
    Не не не, просто стана случайно това с пушенето, нито един от нас не е някъв пропаднал наркоман, ние пушим рядко примерно 2-3 пъти месечно, колкото да разпуснем. Иначе наистина, да може би си сложих главата в торбата, но тя някак ми направи намек за нейната приятелка.

Значи първо ще ходите да пушите и после на кино? Тримата? Ами мисля, че най-адекватно е сам да си платиш на себе си и те на тях. После ги изпрати и направи така, че да изпратите първо приятелката, а после това момиче. Като я изпратиш и кажи "Беше ми много приятно, искаш ли да излезем само двамата другата седмица" и тогава излезте двамата на кафе примерно и тогава вече и плати кафето.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    Град
    sofia
    Значи първо ще ходите да пушите и после на кино? Тримата? Ами мисля, че най-адекватно е сам да си платиш на себе си и те на тях. После ги изпрати и направи така, че да изпратите първо приятелката, а после това момиче. Като я изпратиш и кажи "Беше ми много приятно, искаш ли да излезем само двамата другата седмица" и тогава излезте двамата на кафе примерно и тогава вече и плати кафето.
    Първо ще пушим, след това кафе, кино, каквото ни се прави - не знам. Мерси за подкрепата и съветите. Въпреки това смятам, че тя не ме харесва и нямам шанс с нея, не мисля да пробвам да излизам с нея само, освен ако тя не иска. Иначе нейните приятелки са много готини, като хора, а някои от тях и за други неща. Малко съм се отчаял на тема момичета, но все тая. Мерси много.
    Последно редактирано от AirCrafter : 02-14-2013 на 23:20

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не знам колко е оферта да пушите, аз примерно съм ходил неадекватен на срещи и не е много готино. :Д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Сметката се плаща от този, който кани "на среща".
    Ако сте само приятели и си излизате ей така, тогава всеки си плаща неговата сметка.
    Туй е принципа.
    Щом ти си я поканил, можеш поне да предложиш да ѝ платиш сметка. Друг е въпросът, че може да е някоя феминистка и да държи сама да си заплати.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Първо - ти си мъж и трябва да си малко по-настъпателен, не "ако тя ми предложи". Затова ти казах да кажеш не "искаш ли да се видим", а "искаш ли да се видим другата седмица" или даже "избери си кога да се видим - четвъртък или събота" - нещо от тоя тип. Второ - никога, ама никога когато сваляш едно момиче не казвай, че приятелките и стават за нещо повече, нито ги обиждай. Нищо прекалено лошо, нищо прекалено хубаво - харесваш ги като хора и това е.

psychopath и аз съм на това мнение, ама те и те като пушат ..... после сигурно ще ходят на 3Д кино :Д
    LadyDi то голямата среща тяхното
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    LadyDi то голямата среща тяхното
    Даже не съм прочела цялата тема
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Чети и забавлявай. Вземи си пуканки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз винаги съм се дразнела на това на една среща да се мъкне трети човек . Имаол е начин да разкара приятелката но както и да е . Сигурно я взимат да им свети доста тъпо е така . Поне да беше поканил и негов приятел и ад си направят двойна среща .

Лоша идея. Ако приятелката и не хареса типа, който той е довел, а в това не се и съмнявам, защото не го виждам да седне да избира кого ще хареса тя, а ще домъкне първия срещнат, ако мацката не го хареса, ще настрои приятелката си срещу двамата. Като е излязъл с двете, да е с двете, да се държи нормално когато и двете са там, възпитано, любезно, но не прекалено да сваля тази , която иска. После някак да измисли да изпратят първо приятелката и или нещо такова, някак да останат само двамата и тогава да и каже кога ще излязат само двамата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е нали харесва едното момиче и очевидно иска да се опознаят и да си паснат . Какво ще търси нейната приятелка там ?

Еми след като вече я е поканил, трябва да измислим как да не осере нещата още.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Лично аз държа сама да си плащам сметките. Но разбира се, плащали са ми кафето, най-вече първите пъти, в които съм излизала с някой. Но след това вече си държа аз сама да си платя.
    Иначе - да, прави впечатление на джентълмен, но не всяко момиче обича да й плащат сметките. А ако сте повече хора, по - добре всеки сам за себе си да плаща. Не си задължен, откъдето и да го погледнеш, да плащаш сметките на някой.

Maznique
    Guest
    Лично аз си вада портмонето, 'зиам сметката и на висок глас почвам да гледам к'во имам. Поглеждам дали тя си посяга към портфейла и ако вече не рови в черната дупка aka дамска чанта, плащам всичко. Обикновено на среща ходя на две места минимум с мадамата. Ако на второто място не се усети - уека и мека.

Цитирай Първоначално написано от Maznique Виж мнението
    Лично аз си вада портмонето, 'зиам сметката и на висок глас почвам да гледам к'во имам. Поглеждам дали тя си посяга към портфейла и ако вече не рови в черната дупка aka дамска чанта, плащам всичко. Обикновено на среща ходя на две места минимум с мадамата. Ако на второто място не се усети - уека и мека.
    Ужас. Какво трябва да се усети?
    Аз винаги вземам първа сметката и тръгвам да си чета какво имам, НЕ НА ВИСОК ГЛАС, но някои момчета просто ми издърпват касовата бележка от ръцете. Ако я прочетеш на глас, втора среща поне с мен няма да има . И не обичам прекалено проточените срещи. Минимум две места, ха, хубавата среща е достатъчно дълга, за да ми хареса, но достатъчно кратка, за да не ми писне.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Maznique
    Guest
    Са к'во? На среща ли да те поканя?

Попитах какво очакваш да се усети момичето?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове