- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плащане на сметка, когато си с момиче/та
Въпроса е в подхода, дали автоматично ш'е декларира еманципация автоматично. В последствие, ако тръгне да се бърка, ще си намеря повод да платя сметката. Нормално е да го направя. Проверка - читава ли е, не е ли?
Не можах да ти схвана идеята. Еманципираните са читави, другите не? :Д Използвай български, моля.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Еми аз не съм от най-настъпателните, защото преди време, когато си бяхме писали и я бях поканил, първо тя ми отказа, а аз на всичкото отгоре и говорех некви простотии, че може да съществува приятелсто м/у момче и момиче, просто темата на разговора беше такава един път и аз още повече се чудех на себе си, колко тъп може да съм.Тя едва ли ме мисли за нещо повече от приятел, както казах я харесвах, но тя ми отказа веднъж и аз се отказах от нея, но не бих я върнал и сега де, ако трябва да съм честен. Нейната приятелка е малко грозничка и някак МНОГО особена, наистина много.
Харесвах я преди, но не бих се отказал. Въпреки че от бая време не си бяхме писали, само се поздравявахме в училище.
Е вие ме изкарахте все едно съм някъв дето познава всички и всичко.Не мога да намеря някой, който да се занимава нея, а и тя е доста особена, както казах и не е от най-красивите момичета, не искам да я обидя, някак си е готина, като човек по някакъв много особен начин, но не и за повече.
Едит: А и те са малко страни, смисъл че това момиче не си търси гадже, като цяло. За нейната приятелка - не знам дали търси, но не знам също и кой би я забелязал. И двете са девствени, не са момичета, които биха ти пуснали лесно или нещо сорта и са наистина свестни, това че ще пушим е отделен въпрос. Те не са пушили от няколко месеца, а и аз също.
Последно редактирано от AirCrafter : 02-15-2013 на 14:43
Според мен, ако на едно момче му е харесало срещата с дадено девойче и иска да й го покаже, може да го направи, като предложи да плати сметката. Това винаги се оценява високо ( или поне според мен трябва да се оценява високо, въпреки че някои девойки започват да го възприемат като даденост ).
Когато излизате повече хора, според мен е редно всеки сам да си поема разходите. Ако искаш да направиш впечатление - горното важи, но тогава следва да платиш за всички. Въпросът вече стои дали можеш да си го позволиш.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не съм те изкарала никакъв, просто казах, че е лоша идея да водиш и ти приятел за приятелката и.
И трябва да бъдеш малко по-нахакан.
Josefinne точно така.
Както ти казах, или плащаш само твоето, или на цялата маса. Няма такива "ще платя на Пенка, щото искам да я клецам". Прави грозно впечатление. Веднъж във влака се качваме няколко момичета с багажи и един тип предложи на ЕДНАТА да и качи сакчето, а то беше по-мъничко от нашите.Явно не сме били достатъчно хубави. ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
По-нахакан? Как,когато знам, че първо нямам голям шанс с момичето и на всичкото отгоре не съм, и някой, който е харесван. Значи според теб кое би било по-добре само моето или на всички да платя? Иначе дори и да не стане нищо, пак съм слагласен да сме само пряители, поне са готини, ако не друго.
Казах ти, според мен като излизате повече хора плати само твоето, а като излизате двамата, може да платиш нейното.
Хубаво е да си нахакан, ако си вярваш и си самоуверен, ще накараш и другите да ти вярват.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пак заповядай, сподели после какво е станало. Успех!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1. Ако ти е приятелКА, няма да те остави да плащаш вместо нея, освен ако не е използвачка, което автоматично задрасква "приятелка" от изречението.
2. Ами ако излезеш с класа си и в него има 20 момичета, а ти си единственото момче (има такива случаи)??? Заем ли ще теглиш?
3. Ако искаш да изпЪкнеш пред някоя и да се направиш на мЪж - давай, кой те спира. Те за това така се учат после и чакат някой да им плаща сметката винаги...
4. Процедирай като джентЪлмен! Не хвЪрляй пайжина ФОСТАТА, ако това си мислишПлати сметката и на двете. От 1 страна ще блеснеш
от друга малко или много ще покажеш, че не се сЪрдиш на тази, която си поканил преди. Ако обаче мацките почнат много да се дЪрпат ("Не.... Глупости, няма да плащаш ти, моля ти се!" ) - разделете си сметката, не си длЪжен на никого!
Ъх. Ако става въпрос за примерно бар/кафенце с цел съвокупляване , има много елегантен изход от ситуацията - първото ще ти е от меневъв финансовите рамки на разумното, нали
В друга ситуация да й плащаш сметката ей така...трябва да разполагаш с много валута
Когато излизам с човек, с когото все още нямам никакви взаимоотношения държа сама да си платя всичко. Компромис правя само, ако специално той ме е поканил на въпросната среща. Koгато сме си заедно се е случвало и да го оставя да плати. Но предпочитам да е 50/50.
Ъхх, нищо не стана. Днес се чухме и тя беше някъде с майка си, а нейната приятелка май не бил съгласна ли нещо такова и тя ме помоли да го отложим за друг път. Но аз няма да ви оставя така просто да скучаете без мен.Сега ще пиша нова тема.
П.С.: Не искам да спамя форума, няма да пускам и безсмислени теми. Просто не смятам, че съм много добър с момичетата, винаги съм несигурен, винаги притеснен, а искам да разнообразя малко моят пропаднал интимен живот.
Последно редактирано от AirCrafter : 02-17-2013 на 19:27
Супер. Кажи и "ами защо не излезем само двамата".![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кажи и за друг път!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen