Честно казано трудно ми беше да си озаглавя темата, понеже тогава любовта беше от страната на момичето към мен, но явно нещата се обръщат леко. Значи да започна с това, че тази случка става преди може би 6-7 години, когато даденото момиче имаше доста силни чувста, към мен, но аз тогава бях малък и "глупав". Иии така вчера се засякохме случайно( не сме се виждали може би 3-4 год, през това време и тя си имаше сериозен приятел и аз приятелка, както и да е това не е от кой знае какво значение) и си поговорихме леко и аз я питам кога ще пием кафе и тя ми отговори, когато ми пишеш. Викам си окей няма грижи и днес реших да и пиша, а тя ми отговори, че в момента и бил много объркан графика на работа и ще ми пише. Аз обаче съм си леко недоверчив на хората и и викам "много лесно ме отсвири", а тя ми отговори "не не е така ще ти пиша", та мислите ли може да се възвърнат някакви чувства след толкова време, и дали това не беше начин да ме "отпрати" или просто може наистина да е заета толкова. Може би леко глуповата тема за човек вече преминал тийн годините, но ме гложди отвътре.