.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 316
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Темата искрено ме забавлява...
    Успяхте ли да се почувствате значими/милосърдни с един подпис?
    Мен пък много ме забавляват такива негативни коментари като твоя и на още 1-2 човека в темата. Да, с 1 подпис може и нищо да не променим, но това са само някакви малки стъпки към значимото. По-добре да се подпиша в 2-3 "петициики", отколкото да си седя и да се обяснявам колко обичам животните.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    А от къде идват тези пари? От потребителите.
    Именно !
    Смятате,че всички,които се подписват са спрели/ще спрат да използват въпросната козметика?!Едва ли...
    А какво се случва с останалата козметика,"не тествана" върху животни ?Някой би ли казал върху какво правят опитите си?Върху хора?!
    Всички козметични компании са свързани (по някакъв начин) с експериментите върху животни,независимо някакви си списъци.

"До скоро чиновниците открито защитаваха интересите на представителите на козметичната индустрия: те предлагат да се отслаби забраната дотогава, докато не бъдат разработени алтернативни методи за тестване на козметичните продукти."
    Oops,оказа се,че алтернативни методи няма.Каква изненада!

"От 11 март ВЪВ всички страни-членки на Европейския съюз се забранява тестването на средства за грижа за кожата, козметика и всякакви козметични съставки върху животни."
    А останалите страни?В крайна сметка,ще си купувате козметика,прилагана на животинчета в Китай и ще продължавате да си залъгвате съвестта с разни петиции...

Между другото ... :

"Който не обича животните,не обича и хората!",по обратната логика,"който не обича хората,не обича животните",начетох се на мнения от сорта : "експериментирайте върху затворници и роми",че ме съмнява наистина да ви е грижа за тези животинки...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Честно да ви кажа изобщо не се бях замисляла до този момент колко отвратително е това нещо .. Има ли някакъв знак, който показва, че продуктът не е тестван върху животни? Като ги чета повечето ми неща - или не пише нищо, или пише дерматологично тестван (значи ли това, че не са тествани върху животни)?
    Дано наистина се приеме този закон и се спре с този ад за животинките.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ХЕЕЕЙ
    http://www.eceae.org/en/what-we-do/campaigns/cosmetics

на 11 март официално се приема закона )))))))
    Йеееееееееееей!!!
    Аз обаче пак имам въпрос-марки като Лореал например,които определено са в ''черния списък'', ще спрат ли да тестват илио просто няма да се предлагат на пазара?

Цитирай Първоначално написано от j_adore2 Виж мнението
    Честно да ви кажа изобщо не се бях замисляла до този момент колко отвратително е това нещо .. Има ли някакъв знак, който показва, че продуктът не е тестван върху животни? Като ги чета повечето ми неща - или не пише нищо, или пише дерматологично тестван (значи ли това, че не са тествани върху животни)?
    Дано наистина се приеме този закон и се спре с този ад за животинките.
    И аз досега не бях поглеждала на козметиката от тази гледна точка. И да бях прочела някъде ''еди-коя-си марка не тества в/у животни'' нямаше да се изненадам,щях да подмина,обаче тези снимки и всичко е просто..

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Йеееееееееееей!!!
    Аз обаче пак имам въпрос-марки като Лореал например,които определено са в ''черния списък'', ще спрат ли да тестват илио просто няма да се предлагат на пазара?
    ...
    Или просто ще отричат, че продължават да тестват върху животни, а в действителност ще го правят? Хмм...

Пред това нещо, Хитлер ми изглежда като мила душичка, която просто не е харесвала мангалите.
    Подписах се още вчера, сега ще пусна петицията в групата на Орифлейм България, те поне се интересуват от това и биха се подписали.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на ranieri
    Скъпи девойки най-добрия начин да направите бойкот на даден продукт е просто да спрете да го купувате...

Ние спряхме и опитваме да кажем на още да го направят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    Това е най-малоумната инициатива, съществувала някога, а лицемерието прозира отвсякъде. Да, продуктите се тестват върху животни. Да, животните страдат. Но не са виновни компаниите, те просто отговарят на търсенето и си гледат паричките. Виновни са консуматорите, тоест вие, лигави госпожички дето се мъкнете с 1 тон грим и всевъзможни червила, пудрила и пр.., пък после мрънкате, че козметичните компании тестват продуктите си върху животни. Това е адски малоумно. Все едно да ядете пържоли и да обвинявате месокомбинатите, че убиват животни.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 11:47

А без грим ли да ходим, бе?
    освен това, не се има предвид само декоративна козметика, тоест грим. Включени са Жилет - спри да се бръснеш. Включени са всякакви препарати за битова химия.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Да.

Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Това е най-малоумната инициатива, съществувала някога, а лицемерието прозира отвсякъде. Да, продуктите се тестват върху животни. Да, животните страдат. Но не са виновни компаниите, те просто отговарят на търсенето и си гледат паричките. Виновни са консуматорите, тоест вие, лигави госпожички дето се мъкнете с 1 тон грим и всевъзможни червила, пудрила и пр.., пък после мрънкате, че козметичните компании тестват продуктите си върху животни. Това е адски малоумно. Все едно да ядете пържоли и да обвинявате месокомбинатите, че убиват животни.
    Споко, то козметиката включва само тонове грим и червила
    И очевидно има алтернативен вариант- няма да ходим без грим, а ще си купуваме марки, НЕтестващи върху животни. Не схващам кое не е ясно.

Да.
    Да да! После ще има "ама не сте това, което бяхте преди" или "не сте поддържани" или не знам си каква друга простотия. Аз с облекчение установих, че по-голямата част от козметиката ми е от фирми от белия списък. Има и такива. Също може да се плаща на безработни да тестват козметика, както се плаща да тестват лекарства. Или да ги тестват върху цигани, по-добре отколкото върху животни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    освен това, не се има предвид само декоративна козметика, тоест грим. Включени са Жилет - спри да се бръснеш. Включени са всякакви препарати за битова химия.
    Няма защо да спирам да се бръсна, аз не подкрепям тази инициатива. Щом искам да ям - трябва някое животно да умре. По същата логика, щом искате да използвате козметика, трябва да приемете факта, че тя първо трябва да бъде тествана върху нещо. Или предпочитате да не се тества изобщо?

Предпочитам да се тества по други начини.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    Предпочитам да се тества по други начини.
    Ами върви върху теб да я тестват, щом не искаш да страдат животинки.

Написах по-горе нормалните начини.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    Хахахах, нормални начини? Да се гавриш с един беден човек, отнемайки малкото му останало достойнство, само защото Марийка иска да мирише на розички? Това е дори по жестоко от това с животните. А това с циганите, дори няма да го коментирам. Надявам се да беше шега.

И лекарствата не се тестват върху хора защото на фармацефтите им е мило за животните,... тестват се защото лекарствата са направени за човешки организъм и няма как да се установи дали дали действат при тестове с животни. Естествено в много случаи и животни биват тествани.

Сериозно, много си тъпа.

Това НЕ Е нормално. Животното с нищо не го е заслужило!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Повече от фен
    Това НЕ Е нормално. Животното с нищо не го е заслужило!
    Не се и налага да го е заслужило. Свинята в кочината заслужила ли е да я убиваш?
    Тук не си говорим за това кой какво е заслужил, а какво се случва. Като искаш да ядеш - убиваш, като искаш козметика - тестваш я, като искаш лекарства - тестваш ги. Тук никой с нищо не е заслужил.
    И света не действа на принципа - "Кой какво е заслужил". Свиквай с това и спри да мрънкаш.

А бездомния човек с какво го е заслужил?
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 12:23

Не разбирам какво правят в тема "НЕКА СПРЕМ тестването на козметични продукти върху животните" някакви ограничени мозъци, които са против. Като виждате, че е такава темата, а не сте съгласни с нея, я подминете, вместо да се опитвате да ни разубедите. Безсмислено е. Аре.
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Не разбирам какво правят в тема "НЕКА СПРЕМ тестването на козметични продукти върху животните" някакви ограничени мозъци, които са против. Като виждате, че е такава темата, а не сте съгласни с нея, я подминете, вместо да се опитвате да ни разубедите. Безсмислено е. Аре.
    Indeed. Но той поне има някаква гледна точка, докато другият в другата тема си е полуидиот, който просто спори като латерна.

In_Nomine_Sathanas с това, че е похабен човешки материал, колкото и грубо да звучи. А и ще му платят. Не е ли по-добре , отколкото да си продаде бъбрека примерно?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не се и налага да го е заслужило. Свинята в кочината заслужила ли е да я убиваш?
    Тук не си говорим за това кой какво е заслужил, а какво се случва. Като искаш да ядеш - убиваш, като искаш козметика - тестваш я, като искаш лекарства - тестваш ги.
    Стига сравнява с тва ядене на прасета вече.

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    +

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Стига сравнява с тва ядене на прасета вече.
    Примери колкото щеш ... Не са само свинете. Искаш енергия - замърсяваш природата, искаш къща - отсичаш дърво и т.н. и т.н.. В конкретния случай - Не съм нито за, нито против тестването върху животни. Тук просто правя наблюдение. Едното върви ръка за ръка с другото. Не можеш да искаш нещо и после да се възмущаваш от последиците от това искане и да ги приписваш на някой друг - това е лицемерие в най-чист вид. Тестването върху животни е необходимо зло, оттам нататък можете да мрънакет колкото искате. Но докато имате необходимостта и нуждата да използвате такива продукти, нямате никакво право да се възмущавате от процеса на изработването им.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 12:40

Искам да допълня, че животните, отглеждани за месо, се хранят, поят и им се чисти подобаващо, за да стане хубаво месото. Освен това, се убиват по начин, по който не страдат повече от секунди. Дали ще е клане, застрелване или най-лекия начин - приспиване. Животното не усеща нищо, просто си заспива. Животните, върху които се тестват продукти, не само козметични, биват мъчени с дни, дори със седмици. При първия вид животни няма алтернатива за заместване сега. Може след стотици години да се измисли нещо. Това трябва ли да значи да оставим животинчетата да се измъчват всеки ден? Защо не се плаща на хора за такива експерименти? Сигурна съм, че ще има много закъсали хора, които ще се съгласят. И преди да кажете "Ама вие какви хора сте, предпочитате да умират хора, а не животни.", мога да кажа - ХОРАТА ЩЕ ГО ПРАВЯТ СЪЗНАТЕЛНО, а животните нямат този избор. Те биват държани насила, дърпани, удряни, мъчени. Както казах в другата тема - реакциите на животните и на хората при много вещества е НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА. Пример - морфин. На нас действа успокояващо, а котките ги прави хиперактивни. Т.е. Много животни са изтезавани НАПРАЗНО !!!
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си