- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имаме 10 години разлика
Аз съм на 17, а той на 27.Много се обичаме и искаме да бъдем заедно като нормалните хора, защото се крием вече 2 години.Родителите ми разбраха преди 1 година и ми забраниха да се виждам с него, но ние продължаваме.Въпросът е, че вече искаме да се разкрием пред родителите ми и съм поне малко сигурна, че този път ще се съгласят, но ме е страх да не ми забранят отново, не искам да го губя, прекалено много се обичаме и искаме да имаме нормална връзка и постоянно да сме заедно, а не през деня за няколко часа, това не ни стига.Кажете ми как да говоря с тях, дайте ми съвет.
Благодаря!![]()
Съмнявам се, че дори да спрете да се криете ще сте заедно постоянно.
Все пак човека е на 27, вероятно има и други ангажименти(например работа?!)
Родителите ти е нормално да не са го одобрявали, когато си била на 15 и аз не бих, но това, че сте се задържали заедно(макар и тайно) може би ще ги накара да го приемат по на сериозно. Но може и съвсем да влоши нещата.
Много зависи и от родителите ти най-добре си ги познаваш и би трябвало поне да предполагаш каква ще е реакцията им.
Не знам.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Само на мен ли 10 години в полза на момчето не ми се виждат чааак толкова много ? Единствения възможен 'проблем' според мен може да е това, че с такава разлика възгледите ви за живота може да са съвсем различни, той може да иска да има семейство и деца, а ти да си поживееш... макар че щом сте изкарали толкова време заедно явно нямате този проблем...А за въпроса с вашите... запознавала ли си ги с него ? Ако не са го виждали, нормално е годините му да им прозвучат стряскащо.. но ако го опознаят, е възможно нещата да се променят. Ако все пак не ти се струва добра идея, имаш още една година до 18, после можеш да си правиш каквото си поискаш, с когото си поискаш... така де, поне няма да си зависима до известна степен от родителите ти.
Те не го познават, никога не са го виждали..видяха го само на снимки.
Абе и на мен не ми се виждаха толкова много , но при нас го имаше разстояние , всъщност бяха 9 , но все тая.
Има изключения от правилото,ако в един момент видиш ,че приоритетите ви рязко се различават,което е много вероятно, просто бягай. Обичайте си се, изживейте си го , но засега изчакай. Не сервирай на вашите таква новина,щото едва ли ще са на 7мото небе. Ако нещата ви потръгнат, след време евентуално можеш да ги запознаеш.
не е казано,че важи стереотипа - 27--> иска деца и жена. Мии Не.
Ама тва в най-добрия случай...
Иначе...масата такива връзки завършват бая кофти.
maDamn
Не годините са важни, а това как двамата ще подходят към тази връзка . 10 години н,е са чак толкова голяма разлика поне за мен . Да има разлики в мисленето тя е 17 сега я вълнуват купони, мода и училище . А той е вече зрял мъж, който най-вероятно мисли за семейство . Но ако държат един на друг ,и се допълват, и обичат не виждам проблем да изградят едно много здрава връзка . Да просъществуването на подобни връзки е много рядко но е напълно възможно при взаимно усилие .
10 години са си много време. Баси това е 1/2 от целия ми досегашен живот, а вие все едно 10 години са нормална разлика.
И какви са тея глупости, че момиче на 17 се вълнува от мода, купони и училище, а момче на 27 вече ми го водите "зрял мъж"?!
Нито е задължително девойките на тая възраст да са толкова прозаични, нито момче достигнало възраст 25+ е задължително "мъж", камо ли да мисли за семейство.
По принцип никак не ги разбирам тези връзки и не ги и подкрепям, ама гледах да го спестя, защото никак не е важно моето мнение по този въпрос.
Ти да не си поела позицията на Мис Морал във форума?
Шот на нещо такова ми прилича.
10 години са много време с НЕПРАВИЛНИЯ човек.
Така като гледам, 2 годишната връзка друго говори.
Но, авторке, не мисля, че е добра идея да го афиширате.
Дори и сега, съмнява ме, че вашите ще са съгласни.
Още повече като разберат, че си ги лъгала до сега.
Казах, че моето мнение НЕ Е ВАЖНО! Просто така както го казвате, сякаш 10 години са нищо разлика.
Това, че аз не подкрепям подобни връзки си е лично мое мнение и не го натяквам на никого, както виждаш.
Какво налиташ, да съм казала някъде, че не е правилно, или че не е морално?!
Това няма нищо общо с морала, нито съм моралист, нито претендирам с подобно нещо, просто това ми е пак повтарям и подчертавам личното мнение, което не се опитвам да налагам на никого!
Изчакай да станеш на 18 и се разкарай от ваще. Не могат нищо да ти кажат. И аз сЪм имал приятелки с по 8-10 години разлика. Не е голяма работа...
And may I ask: DAFUQ?!Нямам дори грам представа защо си започнала да тЪрсиш, но ми е интересно кой е коментара и в коя страница.
Явно си срамежлива - дори не си ми предложила приятелство. Профила ми е достЪпен само за приятели, така че не те е стреснала профилната снимка, сигурен сЪм - сЪщата е като тази![]()
Докато живееш под техния покрив, ядеш тяхната храна и харчиш техните пари, все в гъз, че си пълнолетна. Така по-ясно ли е?
Да, възможно е да си самостоятелен на 18. На теория всичко е възможно. Umri го описа доста добре.
Смешно е да се изразявате толкова уверено за неща, до които не сте се докосвали и тепърва ви предстоят.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пази боже да нямам толкова малоумна дъщеря.. влюбена в педофил.
Temet Nosce
벨야카
Петя . Разликата не е много напълно нормално си е . И такива връзки могат да бъдат много пълноценни стига да се изграждат правилно . Една моя съученичка има приятел от 5 години той е на 28 и са една от най-стабилните двойки които аз познавам
Толкова ли е зле момчето, че не може да се намери някоя на своите години.
Schhh! Hear the silence...
Да вярно е . Ами да и аз бях доста против когато разбрах че ходи с доста по голям от нея л Но е факт че са заедно 5 години и се обичат . За мен ненормално е разликата от 10 години нагоре .
Разлика от 10 години е нормална на един по-късен етап. Но шестокласнички с абсолвенти? Айде, моля ви се. То бива толерантност, ама това си е педофилия.