.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз пЪк познавам дангалаци, които са на по 22-25 и живеят с родителите си. Няма лошо, но вЪпросните диванета чакат на техните да ги хранят, обличат и топлят. Това винаги ме е отвращавало. Както и да е - мисЪлта ми е, че има хора, които просто не искат да разчупят яйцето и да излязат от черупката си, а има и такива, които се издЪржат сами и на 17-18 години. Вярно е, единици са тези вторите, но ако толкова е засилена авторката да е с приятеля си, нищо не може да я спре. А той, като един отговорен, предполага се младеж, би й помогнал поне в началото сЪс сметките. Може да я приеме да живее при него, да й помага за храната, примерно... Не е невЪзможно. Има ли желание, има и начин!

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    Какво намира един мъж в една тийнейджърка ми е интересно на менн :дд
    Gledaii kak jiweqq *

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от krasawichka Виж мнението
    Какво намира един мъж в една тийнейджърка ми е интересно на менн :дд
    do the harlem shake

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Познавам хора който от 18 годишни се оправят напълно сами в живота и то с легални неща всичко е до желание .
    Спирам да споря вече казах си мнението .
    Кажи си пак мнението, като направиш 18, изнесеш се и се издържаш сама. Дотогава то не струва пет пари.
    Щото и аз много плямпах по тая тема. Все още твърдя, че мога да се изнеса и да съм независима, ама тогава ученето ми отива на кино.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си