.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

Повече от фен
    Ами родителите ми няма да ми дадат пари за психолог, знам че е скъпо. Освен това ако отида все едно признавам, че съм луда и ме е страх да не ми кажат, че имам някакъв проблем и освен това не съм сигурна дали воъбще ще успея да си изкажа мислите, има доста неща, които исакм да си споделя с някого, но никога не съм го правила и ще ми е странно да споделя притесненията си.

Супер фен Аватара на tonssy
    Ето от това:

Цитирай Първоначално написано от fogdog Виж мнението
    Освен това ако отида все едно признавам, че съм луда и ме е страх да не ми кажат, че имам някакъв проблем и освен това не съм сигурна дали воъбще ще успея да си изкажа мислите
    разбирам, че наистина психолог няма да ти е излишен. Осъзнаваш какво правиш, но те е страх да го признаеш, страх те е какво ще ти каже един лекар. Имаш проблем със споделянето определено. Ако поне веднъж споделиш с някой и си излееш всичко, може би ще ти олекне. Престраши се.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Цитирай Първоначално написано от fogdog Виж мнението
    Ами родителите ми няма да ми дадат пари за психолог, знам че е скъпо. Освен това ако отида все едно признавам, че съм луда и ме е страх да не ми кажат, че имам някакъв проблем и освен това не съм сигурна дали воъбще ще успея да си изкажа мислите, има доста неща, които исакм да си споделя с някого, но никога не съм го правила и ще ми е странно да споделя притесненията си.
    Хората не ходят при психолог, защото са луди. И психологът няма да те упрекне или да каже, че си луда. Психологът е човекът, който ще те изслуша и ще ти даде съвет. Психиатърът е за луди и хора с психични заболявания. Може би ще ти покаже правилния път. Според мен трябва да отидеш. Опитай се да спестиш пари.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си