- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗПОЛЗВАМ МОМЧЕТАТА
Аз се съгласявам със синеочка. Има кръгли сираци, пребивани деца, изнасилвани в детство деца, които далеч не се държат така. Големия прас, че с баща и не са в отлични отношения. И аз нямах бащин модел вкъщи някъде от три годишна. Айде пък да не разваля психиката чак толкова. Тези теории са ми били винаги силно префърцунени. Човек е това, което иска да бъде. На нея и е лесно да бъде кучка и после да показва драматично съжаление и самонизвергване. Направо е готова за лошата в турски сериал. Ако НЕ иска да се държи лошо с хората около себе си, да спре. Или наистина искаш да си друг човек, или не.
Наистина има връзка между лошо детство и характер, да. Но не се изразява в това да се чукаш с 5 момчета на веднъж и да ги въртиш на пръста си, въобразявайки си как си фаталната жена-използвачка. Хората, живяли в среда с безразличие от страна на единия родител, обикновено израстват с ниско самочувствие, много слаба самооценка, несигурни, много подозрителни, недоверчиви, мразещи този родител, но искащи да получат признанието му, в лоши случаи, за да получат внимание като деца влизат в лоши компании и прочие. Нейното е чиста проба парадиране в стил: "Колко съм лоша."
Да обвиняваш родителите си за неща, които са ти се случили - да. Има логика. Да ги обвиняваш за това как се държиш, е чиста проба оправдание.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()