.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    JakeBlah
    Guest

Smile Първич път на момичето ми

Да предупредя нямам кой знае колко въпроси, а по-точно разказ. : )
    И така искам да разкажа за първия път, когато го направихме с приятелката ми (и малко идейки)
    За протокола-и двамата бяхме на 16.
    Беше лятото на 2012 аз и Алекс(тя) се познавахме близо от 3 години и скоро правим годишнина от 2 години заедно.Нормален ден,тя както обикновено дойде у нас-точно помня как изглеждаше, дори с какъв аромат беше (това странно ли е?) и както винаги- една красива,нежна и усмихната идва и ме прегръща.И така от обикновена целувка и прегръдка нещата започнаха да стават по-сериозни.И двамата с усетихме на къде бием и спряхме.Искахме да го направим, няма спор и за мен не беше проблем (не бях девствен) по-скоро тя се притесняваше, но и доста го искаше. Затова си поприказвахме около 30 минути дали наистина го искаме,дали сме готови и т.н. В крайна сметка продължихме със започнатото.Алекс,естестве но много се притесняваше ( тя винаги е така,обикновено като сме заедно е спокойно,но все пак това е първи път) а аз бях по-скоро развълнуван.Решихме да започне с петинг- щяхме да се възбудим и поотпуснем.Е,определено си свърши работа- и тя, и аз бяхме буквално в екстаз.Така неща стигнаха до самото събличане и милата ми тя като се притесни и с една сладка физиономийка, та нали я питам всичко наред ли е, все пак не е нужно да се бърза и тя: просто се притеснявам, защото нито имам уникално тяло, нито знам какво да правя.Не знам защо, но ми стана толкова мило и тръгнах да я прегръща и да я успокоявам и тя: да не си помисли, че сме се отказали Тогава пуснах мухата, че бихме могли да си вземем душ заедно.Тя прие и може би тогава най-много се бяхме сближили.Беше много романтично и тя пак едно несигурно като малко момиченце ^^ Освен, че беше романтично, а и интимно.Голямо опипване беше и така, вече възбудени напълно стигнахме до същинската част.Целувахме се и нямаше почти местенце, което да не съм докоснал.Накрая се насочих надолу и миличката, както се наслаждаше като стисна краката и стои, не мърда.Аз честно си помислих, че нещо съм я наранил и си викам- оплесках нещата, а тя просто мислила, че аз не го искам, а го правя само заради нея.Не беше така.Убедих, че ввсичко е ок,продължих и на нея много и хареса- изпита първия си оргазъм.След като дойде момента да я отвора (мразя този израз) и азз вече се притесних.Е, почнахме и аз възможно най-нежно ама все пак не знам какво усеща и като я заболя, а кълна се правих го бавно и колкото се може най-нежно.Така де, след няколко охкания и една две сълзи всичко премина и за мене, и за нея в удоволствие като се има предвид, че щях да спра на няколко пъти.С други думи беше страхотно.Даже преди дни като си взимахме душ заедно тя се сети за този ден и си дадохме сметка какви късметлии сме.Сега момичето ми спи до мен и казвам ви, няма нищо по-красиво на света от тази гледка!
    (не съм сигурен, че публикацията е в подходящ раздел)

JakeBlah
    Guest
    Ще споделите ли нещо интересно с вашия пръв път или по-добре да си пиша сам да си пиша

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Търсиш материал са фап-фап-фап?

JakeBlah
    Guest
    Смисъл?

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Малко момченце се прибира радостно удома. В хола баща му чете вестник.
    -Тате, тате! Днес правих секс за пЪрви пЪт!!!
    Бащата в началото се зачудил, но после започнал да се гордее сЪс своя наследник. Попитал го:
    -Браво, сине! Кога ще правиш пак?
    -Батковците казаха, когато ми мине дупето...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от JakeBlah Виж мнението
    Сега момичето ми спи до мен и казвам ви, няма нищо по-красиво на света от тази гледка!
    (не съм сигурен, че публикацията е в подходящ раздел)
    Това е уникално сладко <3..
    Моят първи път беше пълен провал, не от сексуална гледна точка.
    Просто беше с неправилния човек.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Браво големи щастливци сте и двамата.

Повече от фен Аватара на Donnie.Yen
    изобщо няма да си правя труда да чета авторския пост защото от километри мирише на протрита пиша кожичка, пъпчивият пубер си търси изпотяваща история с която да съпроводи натикването на майчиното дилдо в ректума си ..

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ^ Абе тебе няма ли кой да те банне?! Дори и само заради корейския ти ник...

Е какво лошо има че го е споделил?? На мен лично ми беше доста интересно да го чета

Това писание, авторе, ми звучи като изсмукано от пръстите.
    Какво искаш да ти разкажем за нашия си първи път?- Апартамент в ремонт. Аз и едно футболистче. Една сутрин преди даскало. Болка и кръв. После си отидох на даскало. Ама толкова ми беше харесало... че така изкарахме 6 месеца с него.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ходехме от няколко месеца, една вечер пак щях да оставам у тях да спя. Бяхме си легнали уж и от прегръдки и целувки се стигна до там. Той се опита да ме пита дали съм сигурна, но просто му казах, че ако той се притеснява толкова, аз бих го разбрала и мога да го изчакам (той не беше девствен). След това имаше болки, придружени с малко кръв и така. Нямаше сълзи и сополи, както и други лиготии. Дали бих желала "първият ми път" да се повтори, определено не, но като цяло мога да кажа, че всичко си мина така, както предполагах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си