.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 138
    Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    A колко ХОРА умират вследствие на медикаменти и умишлено пуснати вируси и болести?А колко хора си отидоха от ракови образования благодарение на химичните съставки в храните и препаратите, които пръскат от самолетите? Колко хора са избивани във войни с цел интересите на някой?

Мен лично това ме притеснява повече. И от това ме боли повече.
    Кофти ми е и за животните - ще се подпиша. Обичам животните, да, не трябва да се тества върху тях. По същата логика трябва да спрем и да се храним с месо. Трябва и да се забрани дрането на ЖИВИ ЖИВОТНИ за дрехи,чанти и обувки.
    За жалост това е света в 21 век...
    Така е било и преди. Оцеляват по-висшите същества. Въпроса вече обаче не е до същества.
    А ако има подписка срещу употребата на аспартан в храни и напитки .. и парабен в козметиката - също се подпишете, дайте и на мен да се подпиша.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    A колко ХОРА умират вследствие на медикаменти и умишлено пуснати вируси и болести?А колко хора си отидоха от ракови образования благодарение на химичните съставки в храните и препаратите, които пръскат от самолетите? Колко хора са избивани във войни с цел интересите на някой?

Мен лично това ме притеснява повече. И от това ме боли повече.
    Кофти ми е и за животните - ще се подпиша. Обичам животните, да, не трябва да се тества върху тях. По същата логика трябва да спрем и да се храним с месо. Трябва и да се забрани дрането на ЖИВИ ЖИВОТНИ за дрехи,чанти и обувки.
    За жалост това е света в 21 век...
    аз мислех че раковите заболявания са следствие Чернобил
    пък тва за самолетите е доказана глупост
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Доказано вярно е.
    Гледай документални филми, чети книги, чети анализи и статии.
    И не, не умират само от Чернобил. Умират от химията приемана ежедневно от нас, вследствие на вдишване поредните химични боклуци - алуминий и други лайна, и вследствие на храната, пълна със същите боклуци.
    Нормално, когато организма ти е пълен с Менделеевата таблица, да се образуват некачествени образувания , а здравето ти да е на косъм!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Има теория,която твърди,че самолети на огормна височина изхъврлят ненужните вредни химични химикали.

Отделен е въпросът,колко от тях се изпускат умишлено.
    Бизнеес,това е. Жалко е,но е така.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Има теория,която твърди,че самолети на огормна височина изхъврлят ненужните вредни химични химикали.

Отделен е въпросът,колко от тях се изпускат умишлено.
    Бизнеес,това е. Жалко е,но е така.
    знам за тая теория гледах един филм за нея
    доста неща казаха за тях
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Просто медийното затъмнение по въпроса е голямо. Но добре че има интернет, където да се осведомиш за истината.
    Наистина пръскат боклуци. Забележете по колко време остава една диря - по цял ден, после лека полека се разпръсква настрани и добива странен сивкав цвят.
    Колко самолети преминават без да бъдат отбелязани примерно във flightradar, където отбелязват уж всички полети..
    Бизнес е - да . Защото знаете ли колко пари се изкарват от раково болния човек? Колко пари месечно отиват за химиотерапии и медикаменти? От кой здрав човек ще спечелят тия пари по какъвто и да е било начин?
    Всичкото е жесток бизнес, който отдавна не признава нито живота на животните, нито живота на хората.

Град
    системата дегоба
    Просто медийното затъмнение по въпроса е голямо. Но добре че има интернет, където да се осведомиш за истината.
    Наистина пръскат боклуци. Забележете по колко време остава една диря - по цял ден, после лека полека се разпръсква настрани и добива странен сивкав цвят.
    Колко самолети преминават без да бъдат отбелязани примерно във flightradar, където отбелязват уж всички полети..
    Бизнес е - да . Защото знаете ли колко пари се изкарват от раково болния човек? Колко пари месечно отиват за химиотерапии и медикаменти? От кой здрав човек ще спечелят тия пари по какъвто и да е било начин?
    Всичкото е жесток бизнес, който отдавна не признава нито живота на животните, нито живота на хората.
    как ще докажеш казаното?

Град
    Manhattan *
    Аз съм склонна да и повярвам.

ето един интересен откъс:

Съществуват много привърженици на теорията, че Щатите и други правителства използват инверсионните следи, оставяни в небето от военните самолети, за да освобождават отровни химикали от високо. Привържениците на тази теория предполагат, че тези следи са наситени с най-различни субстанции, които са необходими за изпълнението на строго секретни правителствени проекти, като например масови ваксинации срещу антракс, блокиране на слънчевите лъчи за предотвратяване на глобалното затопляне, контролиране на климатичните условия, или отслабване на умовете на хората, за да им се попречи да осъзнаят и да се борят срещу настъпването на Новия световен ред. Американските военновъздушни сили отхвърлят тези твърдения. Един от вярващите в тази конспирация е певецът Принс, който споменава в едно интервю, че по негови наблюдения винаги, когато в небето има повече самолетни дири, в квартала му се увеличават побоищата и скандалите.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    как ще докажеш казаното?
    Няма как да го докаже,ама нима ти вярваш в обратното?
    Хайде стига...
    Новият светове ред ,това е.
    Всички ние сме контролирани и манипулирани.

''В няколко свои статии и книги пенсионираният дерматолог Алан Кантуел предлага идеята, че вирусът на СПИН е разработен от американското правителство и е инжектиран на нищо неподозиращи хомосексуалисти под формата на пробна ваксина за Хепатит Б.

Подобна теория, предложена от бившия зъболекар Ленърд Хоровиц, твърди, че СПИН е форма на биологично оръжие, разработено за американското правителство, чиято първоначална цел е била да контролира броя на населението в Африка.''

Град
    Кажи ми, като си бил малък, като си гледал преминаващите самолети, по колко време е оставала една диря на небето?
    Аз лично, като малка бях голяма почитателка на преминаващите самолети и на викането след тях "самолет,номер 5..дрън дрън".. Та изчезваше за минути.
    Сега не изчезват за минути.Сега са цял ден на небето. Ако изпускат нормалните газове, то би следвало да се изчистят за минути, но не е така.
    За сметка на това, последните години е БУМ на болестите - особено на раковите. При положение, че тези болести не се предават по въздушно капков или какъвто и да е било друг път, то как това се превръща в една от чумите на 21 век?
    Всеки ден хиляди умират от това! И не само в България, и не само на Балканския полуостров, и не само в страните близо до Чернобил - ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
    Интересно защо обаче над някои държави няма Chemtrails, а над други има редовно? М?
    Щото в някои страни пръскането е забранено, а други получават пари за да го разрешат,явно. И првителствата много добре знаят за това!

Град
    системата дегоба
    Кажи ми, като си бил малък, като си гледал преминаващите самолети, по колко време е оставала една диря на небето?
    Аз лично, като малка бях голяма почитателка на преминаващите самолети и на викането след тях "самолет,номер 5..дрън дрън".. Та изчезваше за минути.
    Сега не изчезват за минути.Сега са цял ден на небето. Ако изпускат нормалните газове, то би следвало да се изчистят за минути, но не е така.
    За сметка на това, последните години е БУМ на болестите - особено на раковите. При положение, че тези болести не се предават по въздушно капков или какъвто и да е било друг път, то как това се превръща в една от чумите на 21 век?
    Всеки ден хиляди умират от това! И не само в България, и не само на Балканския полуостров, и не само в страните близо до Чернобил - ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.
    Интересно защо обаче над някои държави няма Chemtrails, а над други има редовно? М?
    Щото в някои страни пръскането е забранено, а други получават пари за да го разрешат,явно. И првителствата много добре знаят за това!
    времето за което ще се разсее дирята зависи от височината колкото по-високо толкова по-бавно

и на височината която уж пръска с рани неща е доказано че само водни пари оставят следи
    http://www.btv.bg/action/predavania/...amoletite.html

виж това видео

Град
    Manhattan *
    Нали не очакваш по национална телевизия да подкрепят теорията?
    Всичко е цирк.

Град
    Извинявай, само като видях линка,който ми даваш ми се догади и не го отворих.
    БТВ ли наричаш обективни?
    Медиите ли наричаш обективни?

Точно по този въпрос - те са отлични слуги за затваряне на очи и уши. Както и за забавяне мозъчната дейност.
    Вземи гледай нещо документално, които НЕ се излъчва по ПЛАТЕНИТЕ телевизии и ела да си говорим пак. Не забравяй, че следите от самолети се водят "обществена тайна". Нормално да ни облъчват с репортажи как не било истина.
    А за БТВ - НЯМАМ ДУМИ и не гледам тази телевизия. Вземи и за това прочети що.
    И като изгледаш малко филми , независими от правителства, медии и подобни глупости, ела пак ми говори !
    Най- тъпото нещо, което може да направиш е да ми покажеш клип от БТВ.
    Пълен смях!

Оп - Препоръчвам ти Векът на Аз-а.Има го в Колибка, няколко части е - Изгледай го. Има интерсни факти за промивките на мозъци.Доказани!

Град
    системата дегоба
    Нали не очакваш по национална телевизия да подкрепят теорията?
    Всичко е цирк.
    ами хората които бяха на клипа бяха учени не журналисти

лошото е че аз мога да докажа моите думи а вие вашите не

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Тук много глупости изписахте, оная кифленската мастия копира няколко романчета от други форумчета, написани от хора с IQ над стайната температура, и после отиде да се друса с фон дьо тен. Смях и пародия, не се опитвай да мислиш, не ти се отдава.

Аз предлагам вместо животни, да използваме мангалите и индийците за подобни опити.

Град
    Manhattan *
    Разкарай се слабоумнико.
    Казах ти на кой ще викаш мастия
    Не само го мисля,а и вярвам на всичко,казано от мен.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ами хората които бяха на клипа бяха учени не журналисти

лошото е че аз мога да докажа моите думи а вие вашите не
    Никъде не съм казала,че мога да докажа тези неща.
    Това е моето виждане
    Нито ти ,нито аз можем да знаем как реално стоят нещата за съжаление.

Град
    С кво ми го доказваш? С клип от БТВ? Не ставай смешен.

Айде изтегли си - Aerosol crimes , и аз ти го доказвам.

Сигурно и кулите "откачените фанатици - араби" ги бутнаха.Нали?

И дядо Коледа съществува.По БТВ дават винаги репортаж с него от 24 Декември !!!

Град
    системата дегоба
    С кво ми го доказваш? С клип от БТВ? Не ставай смешен.

Айде изтегли си - Aerosol crimes , и аз ти го доказвам.

Сигурно и кулите "откачените фанатици - араби" ги бутнаха.Нали?

И дядо Коледа съществува.По БТВ дават винаги репортаж с него от 24 Декември !!!
    абе ти си била много крива краставица

материала бил излъчен по бтв и кво като е излъчен по бтв?
    нещо професора да не би да лъже?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Обвинявате Чернобил, но колко от вас са чували за аварията в "Маяк" Русия, която е била по - голяма от тази в Чернобил ?

Навремето в Япония е имало "отряд 731" където са тествали химически и биологични оръжия върху хора. Дали са направили петиция тогава ? Според мен тия петиции са кур, истината е да спре да се купува козметика от съответните фирми от поне 20-30% от клиентите им.
    n00bs

Град
    Manhattan *
    Виж, не можеш да ме убедиш, че,за да имам аз нов крем за ръце трябва да умрат 100 зайчета. Няма как да го приема.
    Подбирам си козметиката много внимателно и нека пак повторая,преди да бъда обвинена, "че се друсам с фдт'' не става въпроса само за декоративна козметика.
    Петицията е против тестване на козметика върху животните,а не химически и биологически оръжия, лекараства и т.н.

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    няколко романчета от други форумчета, написани от хора с IQ над стайната температура,.
    добре

Цитирай Първоначално написано от shadow4e Виж мнението
    Защо примерно Шанел и Диор могат да не използват тезе тестове, а Армани го правят? /не гарантирам за марките, просто в някои списъци са дадени те/.
    Шанел и Диор го правят, от "марковат" козметика единствено Прада е в белия списък. Дав дето ми се рекламират колко са бели и добри, и те го правят.
    Алтернативата? Ами да ги тестват върху цигани бе! За друго стават ли?! И въобще не става въпрос само за шимпанзета с червило и кучета със спирала. Тея хора се отнасят ЗВЕРСКИ с животинките! Никое червило, никой фондьотен и НИКОЙ АНАЛГИН не си струва тези адски мъки!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Обвинявате Чернобил, но колко от вас са чували за аварията в "Маяк" Русия, която е била по - голяма от тази в Чернобил ?

Навремето в Япония е имало "отряд 731" където са тествали химически и биологични оръжия върху хора. Дали са направили петиция тогава ? Според мен тия петиции са кур, истината е да спре да се купува козметика от съответните фирми от поне 20-30% от клиентите им.
    Ами именно. Ние спряхме. Целта е и да покажеш на хората, че не е само червилца да им мацат, а наистина груби химии.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен
    само да допълня за малоумници като теб,че ТЕСТОВЕТЕ НЕ СЕ ПРАВЯТ САМО ВЪХРХУ ПРЕПАРАТИ ЗА ДЕКОРАТИВНА КОЗМЕТИКА
    Абе що не се научиш да се държиш първо с хората добре и после с животните а? Тестовете върху животни ще продължат и никога няма да спират и ти много добре си го знаеш. Изглежда си много слабо адекватна. Не ме интересуваш ти и твоите комплекси, ако можех да си върна подписа щях да съм го направил. Баси откачалката си, за какво ли ти се вързах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си