.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    всъщност съм чела,че едни от най-агресивните кучета са кокершмапньолите

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Пинчери и пекинези. По-злобни и надъхани малки същества няма!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    http://vbox7.com/play:6ace4f48
    Боже,толкова си приличаме <3

http://vbox7.com/play:de2a6ecf

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ще го разпространя

Едит: Само от любопитство: Ако не тестват върху животни, върху какво ще тестват, за да не заприличаме на зайци с кървави очи и котки с изсъхнали уши? (Наистина не знам, за това питам)

Иначе няма спор, че е жестокост.
    up
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Отговорила съм ти. Авен примерно плащат на хора да го правят. Сиси даде нормалната мисъл, че отглеждат тъкани с тази цел (ако отглеждат е точната дума)
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ъм...
    1. Кучетата нападат, когато са гладни и когато не възприемат нещо като заплаха. Затова нападат основно деца и пенсионери. Мен ме е нападало куче, защото просто си вървя по улицата без да го закачам. Зимата е студено, те подивяват, започват да нападат хора. Всеки, който си мисли, че задължително трябва да е озлобено и да си гнусен пръч, който го тормози, за да нападне, не знае на кой свят живее. Проблемът идва оттам, че хората си изхвърлят кучетата, но завършва със смъртта/обезобразяването на невинни хора. Един ден, ако (не дай си боже, наистина) на ваш близък се случи да бъде нахапан, идето му обяснете, че "каквото повикало, такова се обадило".

2. Щрудел, за момента единствената алтернатива е навлизането на тези технологии, които целят култивирането на клетъчни култури в различни видове тъкан. На тях би могло да се тества козметика. НО НЕ И ЛЕКАРСТВА. Тъй като авторката многократно повтори, че не иска в нейната тема да се говори за друго освен за козметика, няма да задълбавам. Само ще кажа, че аспирин и аналгин (прословутите хапчета за глава, които споменахте 200 пъти) не се тестват отдавна върху животни. Тестват се именно животоспасяващи или иновативни лекарства. Лекарства (силнички при това) за СПИН има. Познайте на базата на какво са открити и докарани до етап да се дават на хора - мда, тестове върху животни.

3. Всички тези приказки как трябвало козметика да се тества на хора са садизъм във висшата му степен и ужасно грозни. Направо спрете да говорите глупости. Ако това ще ви накара да цъфнете от радост, ИМА такава професия. Плащат 170лв на нещастни бедни хора, които нямат друг избор (освен може би да продават кръв) да си съсипват здравето по зверски начин, за да ви се тества душ гела на нещо. Попадала съм на такава обява, когато издирвах работа. Това сега по-хубаво ли ви кара да се почувствате?

ЗА подписката съм, особено, ако навлязат тези методики.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пинчери и пекинези. По-злобни и надъхани малки същества няма!
    Не мога да заспя, а гледам, че още спорите. Моята принцеска е пекинезка и искам да кажа, че я гледам буквално като принцеска, отнасям се с нея, като с пълноправен член от семейството, защото за мен е такава и си я гледам от 10 години.За мен тя ми е като детенце,като част от мен. Абсолютно ама абсолютно никога не е посягала.. Да не говорим, че за 10 години съм чувала да лае единствено,когато и свърши водата и да скимти,когато я боли нещо.Направо,като я погледнеш и излъчва любов и доброта. Всеки, който ми е идвал на гости или си е играл с нея, когато я разхождам е очарован колко хубаво,възпитано, добро и послушно кученце е.
    Но знам какво е с другите пекинези, именно за това подкрепям теорията, че както отглеждаш и се отнасяш към едно куче, така очаквай да се държи после с теб. Не може да го подритваш и обиждаш и да очакваш , че то няма да е злобно, няма да се хвърли срещу някой и т.н.
    А който смята, че не може да се грижи за куче вкъщи, че не може да се отнася с любов към него, че няма време за него ..По-добре да не си взима такова.
    Сега си я гушвам и заспивам.
    Последно редактирано от LovEsIckk : 02-18-2013 на 00:06

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Не мога да заспя, а гледам, че още спорите. Моята принцеска е пекинезка и искам да кажа, че я гледам буквално като принцеска, отнасям се с нея, като с пълноправен член от семейството, защото за мен е такава и си я гледам от 10 години.За мен тя ми е като детенце,като част от мен. Абсолютно ама абсолютно никога не е посягала.. Да не говорим, че за 10 години съм чувала да лае единствено,когато и свърши водата и да скимти,когато я боли нещо.Направо,като я погледнеш и излъчва любов и доброта. Всеки, който ми е идвал на гости или си е играл с нея, когато я разхождам е очарован колко хубаво,възпитано, добро и послушно кученце е.
    Но знам какво е с другите пекинези, именно за това подкрепям теорията, че както отглеждаш и се отнасяш към едно куче, така очаквай да се държи после с теб. Не може да го подритваш и обиждаш и да очакваш , че то няма да е злобно, няма да се хвърли срещу някой и т.н.
    А който смята, че не може да се грижи за куче вкъщи, че не може да се отнася с любов към него, че няма време за него ..По-добре да не си взима такова.
    Сега си я гушвам и заспивам.
    ела да работиш в една вет клиника да видим кое е по-страшно ротвайлер или пекинез
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Идеята ни беше, че са злобни и надъхани, въпреки че са малки. Иначе не са толкова опасни, да.
    LovEsIckk към теб разбира се, че ще е душичка. Но към непознати хора вероятно лае? Ако не, браво за възпитанието.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За пекинезите незнам обаче какво пък против ротвайлерите имате ? :O

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Идеята ни беше, че са злобни и надъхани, въпреки че са малки. Иначе не са толкова опасни, да.
    LovEsIckk към теб разбира се, че ще е душичка. Но към непознати хора вероятно лае? Ако не, браво за възпитанието.
    Милсля, че казах, че лае само когато иска вода. Не и се чува гласчето, а толкова обича другите хора. Някой път чак ме е яд, като излезем и почне да се глези във всеки срещнат. Много добра лигличка е.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    Милсля, че казах, че лае само когато иска вода. Не и се чува гласчето, а толкова обича другите хора. Някой път чак ме е яд, като излезем и почне да се глези във всеки срещнат. Много добра лигличка е.
    съгласен съм че така но това не значи че греша
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Кво стана ве моралисти
    Creative Technologie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си