Мерси за отговорите, но аз пак имам няколко въпроса :
"Използвай го върху момичетата - бъзикай ги за различни неща. Карай ги да се чувстват неудобно, но научи мярката. Не се притеснявай да експериментираш и да виждаш как реагират в различни ситуации, в които ги поставяш." - Umri
Така известното "тролване" ли имаш предвид ? Ако не - какво ?

"В крайна сметка момичетата търсят тръпката и недостижимостта." -Umri
Значи по тая логика да тръгна да споделям как другите момичета танцуват с мен, пред тези които харесвам, без да е очевидна хвалба ? Така ли ? Просто да ги карам да ревнуват, до известна степен ?

"В крайна сметка колкото и да те харесват, колко и забавен, секси, готин да си, ако не предприемаш крачките: срещи, разговори, целувка.. няма да я докараш доникъде." - Umri

Значи само аз да командвам парада ?

"А ти виждал ли си се от тогава с това момиче? Какво стана? Имаше ли пак намеци? Ти предприе ли нещо?" - sexa_na_kompleksa

Значи след този ден нещата с това момиче коренно се промениха. Учим в съседни класове, виждаме се всеки ден, но тя даже не ми говори. Беше казала на общите ни приятели че ми е сърдита, но според мен е разочарована и я разбирам напълно. Аз, когато забавлявам другите с шегите си, виждам, че и тя се смее, даже от сърце. В началото се криеше дори, а сега не чак толкова. Чудя се дали не се прави на недостъпна, че да ме предизвика !? Забравих да кажа, е това момиче съм го харесвал много отдавана и си мисля че тя беше разбрала дори. Намеци след това нямаше, аз дори не предприех мерки за да се сдобрим и да почнем да си говорим отново, защото знаех че съм се изложил много :/ .