Вече няколко месеца не знам какво да правя,за това ще споделя мойта история,надявайки се да получа съвет от вас.А ето я и нея... На 22 години съм.С бившия ми приятел бяхме заедно 4 години,от които последната година се карахме почти постоянно,само нерви и сълзи..Може би причината беше ревността от негова страна.Разделихме се.Мислих,че така ще е по-добре и за двамата.След много малко време аз тръгнах с един приятел или по-скоро негов добър приятел.Да,знам,малко гадно от моя страна,но този човек наистина ми показва,че ме обича и се държи винаги добре с мен,никога не ми прави проблеми за глупости,но проблема е че аз нямам тези чувства,които той има. Истината е че аз все още обичам бившия ми,което е нормално,били сме 4 години заедно,всеки ден се виждахме.Сънувам го почти всяка нощ.Плача ,че така се получи въпреки че аз поисках така,може би сгреших.Като си представя,че може да е с друга и да имат сериозна връзка някак си..се побърквам,сякаш губя контрол.Вече няколко месеци не знам какво е по-добре,много обичам единия,но с другия всичко е по-хубаво и спокойно.Не знам ако се събера с бившия ми (той иска да сме заедно отново),дали може нещата да са по-различни и дали е възможно като си знаем вече грешките да сме се променили и да не се караме толкова.При всички случаи,аз губя единия..При всички случаи има някой наранен..Но не мога да преценя как да постъпя,кое да избера,щастието или любовта?