.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На твоите глупости няма как да допълня нещо.
    Написал съм достатъчно разбираемо- липсват ти елементарни знания, за да спираш стената и ъпдейтите. Разбирай го както си искаш, фактите не се променят.
    Ми те освен елементарните знания, антивирусните и ъпдейтите, също така ми липсват и вируси на компа и секакви проблеми от това естество. Скъсай се от яд!

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Ми те освен елементарните знания, антивирусните и ъпдейтите, също така ми липсват и вируси на компа и секакви проблеми от това естество. Скъсай се от яд!
    Откъде си толкова сигурен?

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от noconnection Виж мнението
    Откъде си толкова сигурен?
    Просто е - ако разни програмки започнат да се затварят без предупреждение, да се изтриват без причина, да изскачат разни съобщения от нищото или всички папки във флашката да са се изпокрили някъде - значи на машината се е настанил вирус. Вирусите обикновено имат някакво видимо проявление, не си стоят някъде там без да правят нищо.

Понеже в момента не ми се случват такива мистерии, значи съм чист. Но дори и да се хване нещо, това не е причина за панически страх, крокодилски сълзи или звънене на 112. Просто започва процедура по изследване на процесите и изчистване, а в краен случай на преинсталиране. Забавно е. И противно на очакванията - не се случва всеки ден.

А относно вашия спор, някой се е постарал да опише термините тук: http://www.bsd.bg/viruses-terms-and-definitions

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Просто е - ако разни програмки започнат да се затварят без предупреждение, да се изтриват без причина, да изскачат разни съобщения от нищото или всички папки във флашката да са се изпокрили някъде - значи на машината се е настанил вирус. Вирусите обикновено имат някакво видимо проявление, не си стоят някъде там без да правят нищо.
    Такива глупави и елементарни гадинки се хващат само от пАрно сайтовете. С опит като твоя се чудя дали нямаш цяла ферма с копачи, които не се хващат на тия изтъркани номера.

Може да видите към кой процес има осъществена връзка, но пак няма особено смисъл, тъй като не се знае, коя за какво е направена.

netstat -nao - гледа се PID-то (Process Identifer)
    Taskmanager >> View >> Select Columns... Слагате отметката на PID (Process Identifer).
    Сравнявате и готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си