.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Хубавата черта на вирусите е, че от време на време принуждават към преинсталация, което освежава нещата. telephoncho, ти за това време дето си изгубил в прехвърляне на антивирусни да беше преинсталирал компа. Ама щом ти се забавлява, лошо няма.

Иначе и на мен наскоро ми се наложи да оправям един компютър през TeamViewer, т.е. през интернет. Имаше някакъв мистериозен скайп вирус, и реших да видя дали ако пробвам някоя антивирусна ще успее да го хване. Първо пробвах някакво Malware-нещо-си без успех. После реших да сложа тая простотия на Microsoft. Ефекта беше същия като описания от telephoncho - компа до толкова се спъна, че едва мърдаше. После като реших да махна този боклук, то пък забрани интернета без да пита, и вече нищо не можех да направя така дистанционно. Компа се оправи на другия ден с преинсталация - бързо, лесно, вкусно. За пореден път се убедих, че антивирусните програми нямат адекватно приложение и без тях е 10 пъти по-добре.
    Е и аз това щях да направя, ама "проблема" е, че съм само на Local Disk (C . Понеже аз като си взех лаптопа, забравих да си го разделя на С и D :$. А на въпроса: "Що не го разделиш?". Ми сега ме мързи да прехвърлям и подреждам 80 GB по папки и тем подобни в D-то (по природа обичам подредбата).
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Ама щом ти се забавлява, лошо няма.
    П.П Наистина беше забавно, понеже компа правеже "странни работи" . (И все пак, тогава нямаше какво да правя)
    Последно редактирано от telephoncho : 04-08-2013 на 17:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си