- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбен! - Връзка от разстояние
Здравейте искам просто да споделя моята история.и Да попитам нещо!
Имах връзка с едно момиче 3 години, бях лудо влюбен мислех, си че тя е единствената.
Е не беше, разделихме се след една лайняна история, поне останахме приятели.
След това изчаках няколко месеца, беше ми гадно за старата,
хлътнах по нова, тя беше приятелка, на мой познат - и не се получиха нещата.
След това си хванах приятелка, която адски много прилича на активен съфорумник! (тя си знае коя е) - но и там не се получиха нещата!![]()
И тук идва същината, заради това правя темата!
Преди около седмица в facebook ме добави някакво момиче което е 8 клас (98 набор) аз съм 12 клас - 95 набор (тръгнах на 6 защото бликам от акъл) Аз на майтап почнах да и пиша, и колкото повече си пишем толкова повече разбирам, че тя е за мен - Слушаме еднаква музика, имаме еднакви интереси, даже мразим едни и същи работи, аз играех една игра 8 години (онлайн) оказа се че и тя я играе, отначало помислих, че някой си прави ебавка, разпитах и наистина е такава за каквато се представя. Снощи я поканих да излезем, пийнахме по 1-2 забавлявахме се. Изпратих я до тях , пред тях си говорихме до към 3. След което се прибрах и си писахме до 7:30-8:00 сутринта.
Адски съм влюбен в нея, а и тя май ме харесва. и Съм много щастлив
Само се чудя за едно. Според вас има ли смисъл да започвам нещо при условие, че таз година влизам да уча в София или Пловдив и ще съм в "нас" само петак и събота и неделя. Ако сега тръгнем ще имаме време от сега + цялото лято + малко от есента.
Наясно съм че е малка и девствена, но нямам проблеми да я изчакам колкото трябва толкова, секса не ми е чак такъв приоритет - въпреки че се чудя - сериозна връзка с 15 годишна колко може да издържи - "дано много".
Аз съм любител на сериозните връзки - "сериозниче"както би се изразила Щрудела.
Та се чудя?! Връзка от разстояние евентуално ще има ли някакъв шанс?
Иначе сериозно я смятам за сродната ми душа , изумен съм колко си допадаме и допълваме.
Мерси, че изчетохте сухата стена от текст, която най-вероятно дразни окото с правописни грешки.
Та въпроса - струва ли си да почна тази връзка, при условие че рано или късно тя ще се превърне в връзка от разстояние, за неопределен период от време?
Последно редактирано от AnarchyBoy : 02-16-2013 на 19:38
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.