- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога ди си я избия от главата
Здравейте,имаше едно момиче което преди около 3 години бях много влюбен във нея един ден реших да и кажа но тя ми каза,че не ме харесва по най грубият начин и ме блокира във Skype и Facebook не се познавахме лично със нея но просто като я видях и много я харесах... И така забравих за нея след около година и ето сега след 3 години отново я видях и просто сърцето ми щеше да се пръсне беше по красива от всякога изпитвах смесени чувства след това не можех да спра да мисля за нея седмица по късно се засичахме 2 дена подред тази събота и неделя дето минаха защото тогава беше Кукеровден и аз излязох да ги видя нали кукерите събота и тогава я видях вечерта,бях с един приятел и видях че е зад мен със някакви нейни приятелки и чух да казва "Това е М. дето ме харесваше преди" нещо такова каза не си спомням много добре и така мина съботата и на другият ден през 5-10 минути се засичахме и просто не можех да повярвам колко е красива стоях от 11 на обяд до 7 часа вечерта не заради кукерите а заради нея защото просто като ни се засичаха погледите и просто замръзвах и се обръщах на другата страна през целият ден бях сам приятелите ми си тръгнаха защото им било студено аз останах само да я гледам целият треперех от студ но се стоплях само от погледът и... Сега просто е постоянно в мислите ми нейната усмивка нейните прекрасни кафяви очи дори вчера я сънувах.Просто не знам какво да правя...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал