здравейте пиша Ви, защото ми е нужна помощ, сам явно не мога да се справя. Заедно съм с едно момиче вече близо 9 месеца, но я обичам от много повече време. Аз съм на почти 20, а тя на 17. Преди живеехме в различни градове, но се пренесох при нея. Проблема ми е, че изпитвам може би ревност от друго момче с което преди са били заедно. Самия той ме дразни по негов си начин, като ни види прави физиономии, става му всякаш неприятно, а уж няма нищо към нея. Няколко пъти вече се караме по тази тема, изморявам се от това дразнене, искам просто да спре, а не знам как. Заедно са в едно кафе, до училището в което учи, посещават го и двамата, макар да не си говорят, мен ме изяжда чувство на ревност и раздразнителност. Спря да ходи там заради мен, махна го от приятели във фейсбук, започнах да не се дразня от него, всичко беше идеално, и днес отново го добави и започна това чувство да се връща малко или много. Проблема не се корени в доверието, обичта или друго чувство. Проблема ми е, че според мен той все още има чувства към нея, а тя никога не е имала, но въпреки това ревнувам, чувството че, някой иска човека до теб.. ме разяжда буквално Писна ми да коментирам тази тема с нея, и на нея и става неприятно, както и на мен. Искам този човек някак си да го залича, да не се сещам за него, да не си представям как я прегръщал, целувал, но не винаги успявам, и това води до ревност, която ми пречи всичко да е наред. Не знам как да се преборя с това, искам от нея да не общува с него, да не се засичат, да няма контакт с него, да не го засичам Искам прекалено много, но имам чувството, че само така съм напълно спокоен, и това чувство го няма. Не искам да са заедно, не искам той да се надява на нещо, звучи може би тъпо... но той е единствения човек от който се дразня и не искам да вижда. Моля ви за помощ, наистина се изморявам от това вече.