.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: ревност

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Аз пЪк искам снимки! Интересно ми стана... А иначе - като те дразни толкова, хвани пребий го и да изчезва. Тя ще скЪса с теб, защото си "животно","простак", "не трябваше да го павиш" и готово. Той няма да я гледа повече така, а на теб няма да ти пука как я гледа, защото проблема ти ще е, че сте скЪсали.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Точно пък в доверието се касае проблема!
    Вярваш ли й, няма да ти пука дали някой я иска и да се карате за някой страничен, за когото на нея й е все тая.
    Спри, по-добре, докато е време да се разправяш с нея за него.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Plamend93 Виж мнението
    като ни види прави физиономии, става му всякаш неприятно, а уж няма нищо към нея.
    Тук е твоя момент, в който да му покажеш 'това е моето момиче, а ти си минало', просто като я гушнеш и целунеш.

но въпреки това ревнувам, чувството че, някой иска човека до теб.. ме разяжда буквално
    I understand u ma' friend.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    I understand u ma' friend.
    Това!
    Споко и аз съм ревнив, но ако вярваш на момичето ти, не виждам проблема?! Гадно е но трябва да се научиш да живееш с това чувство и точка.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, изкарахте човека болно ревнив. А кое е нормално ревнив? Или май няма такъв вариант, а? Или си откачен, който чете всички чатове и беснее, когато гаджето му ходи до магазина, или си свръх широко скроен и не ти пука с кого излиза/прави. Ок. Да знаете, че друг вариант няма. ;д

Нормално е да се дразни, че тя приема в живота си човек, който иска да я минава пак. Още малко ще вкарате аргумента, че няма лошо да си останат приятели след като са били гаджета. Хубаво. Приятелство не става така между двама души, когато единия иска другия.

Та "болестно ревнивия автор" (лол) не я ревнува от всеки срещнат. Не я ревнува дори от другите и бивши. Ревнува я само от един определен, неприятен субект, който я дебне с поглед тип: "Айде скъсайте вече де." И аз нямаше да го харесвам такъв. И аз нямаше да искам да общуват. Не е нужно да има риск или тя да има чувства. Самото усещане е гадно и обидно, и нараняващо, че тя позволява индивид, който не им иска доброто да си остава в живота им.

Kaкто и да е, разни хора, разни възгледи.

Авторе, аз пак ти казвам. Кротичко поговори с нея, без драми, без мусене. Помоли я да направи този компромис, защото наистина те кара да се чувстваш неприятно. Задължително я накарай да разбере, че и имаш пълно доверие и проблемът не е, че мислиш, че ще направи нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Накарай я постоянно да се бори за вниманието ти
    Неадекватно мнение за темата.

Авторе, как протича един ваш разговор? Ако тръгваш с рогата напред от самото начало, нормално тя да се дръпне като защитна реакция и чисто и просто напук. Ако тръгнеш човешки и се обосновеш без да изпадаш в излияния в стил "ама аз толкова те обичам и тоя тъпанар...", би следвало да те разбере.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Авторе, аз пак ти казвам. Кротичко поговори с нея, без драми, без мусене. Помоли я да направи този компромис, защото наистина те кара да се чувстваш неприятно. Задължително я накарай да разбере, че и имаш пълно доверие и проблемът не е, че мислиш, че ще направи нещо.
    Ето това е.
    И аз имах доста сходен проблем.
    Приятелят ми седна и поговори кротко и тихо с мен, разбрах му позицията и спрях да общувам с определен човек.
    Може да не разбирам напълно позицията му, защото на мен не ми пука за този човек, но той се дразни, ревнува и т.н. и реших, че връзката ми е по-важна от другото момче.
    Така, че седни и й кажи всичко по човешки начин. Тя ако те разбере и държи достатъчно на теб, ще го направи.
    Ся, за срещите - няма как да ги предотвратиш, просто защото живеете в един и същ град.
    Но по-отгоре ти го казаха - следващия път, когато го срещнете, най-демонстративно я целуни и ще се почувстваш доста по-добре.

В случая важното е че нали тя не го харесва,ако беше обратното щеше да имаш повод за притеснение просто седнете и поговорете по въпроса,защото ако започнеш да правиш драми от това че някакъв си там неин БИВШ я е гледал само ще се скарате и нищо няма да постигнеш и ще я накараш да си даде сметка за това че и нямаш грам доверие.
    Последно редактирано от Tuesday : 02-17-2013 на 16:42

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ето това е.
    И аз имах доста сходен проблем.
    Приятелят ми седна и поговори кротко и тихо с мен, разбрах му позицията и спрях да общувам с определен човек.
    Може да не разбирам напълно позицията му, защото на мен не ми пука за този човек, но той се дразни, ревнува и т.н. и реших, че връзката ми е по-важна от другото момче.
    Така, че седни и й кажи всичко по човешки начин. Тя ако те разбере и държи достатъчно на теб, ще го направи.
    Ся, за срещите - няма как да ги предотвратиш, просто защото живеете в един и същ град.
    Но по-отгоре ти го казаха - следващия път, когато го срещнете, най-демонстративно я целуни и ще се почувстваш доста по-добре.
    Абсолютно правилно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Plamend93
    Guest
    Благодаря за мненията ви. Мисля, че се разбрахме, че не ми е приятно да поддържат контакт до момента, и това е последния път в който обсъждаме тази тема.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Тя може да няма, но ме дразни неговото поведение, та нали уж и той няма, а се държи така? Знам, че не би ме наранила, аз също не бих я наранил по никакъв начин, ако погледна разумно, няма причина да се дразня, не ми е давала повод за ревност, но вътрешно ми е такова и не мога да го потисна. Просто чувство, което ме побърква. Той е минало и искам да си остане там, не го искам в настоящето.
    Продължавай да се оправдаваш.Може и да си повярваш по някое време. Не, ти и нямаш доверие.Още повече пък и ако не ти е дала никакъв повод за това.Ти просто не вярваш,че може да му устои.А истината е че ако мацката държи на теб и на връзката ви ще е непреклонна към него.Ако пък реши да му отговори....е, в крайна сметка дали ще е той или онзи, с когото са се запознали случайно на улицата докато си е чакала рейса например не е от особено голямо значение.А твоето поведение просто показва липса на сигурност и лъжливо доверие.Попринцип няма много значение ти какво искаш или не искаш.Утре може да поискаш и да си седи по цял ден вкъщи за да не засече случайно някой пич на улицата.Но пък нали и тогава ще твърдиш,че и имаш доверие.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на feikk
    Ами.... не я занимавай нея. Кажи му на него. Следващия път като го видиш леко му сподели да спре с мераците към приятелката ти. Но гледай да не правиш циркове пред нея или ако е там, бъди културен. Ако онзи не е тотален идиот, може би ще те разбере.
    dgdg

plamend93
    Guest
    Проблема е, че е идиот. Отново се скарахме, на ръба съм вече, отчаян съм. Пак казвам, че не е липса на доверие, тя е човека на когото имам най-голямо доверие, и когото обичам е меко казано, просто не искам да е около нея. Прибягнах към медикаменти, надявам се те да са ползва, явно с говорене не става. Ако това ще помогне да не се караме повече и да запазим връзката си, ще ги взимам.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    После ми обеснявайте, че ревността на автора не е до степен "лудост"!

Ако говори с оня пичага, съвсем ще го провокира. Няма да му влезе в положението, а ще се възползва от него.
    Спри да се караш с момичето си за глупости, защото наистина я отблъскваш така.

Я се успокой малко. Кви медикаменти, кви чудеса.. Да, разбрахме, че въпросното момче адски те дразни, изкарва те извън нерви и не искаш да го виждаш. Хубаво. Ако в това кафе го срещате най-често, просто сменете кафето. Не знам колко ви е голям града, но надали има само едно кафе. И какво като ти прави физиономии - направи му и ти, озъби му се с една усмивка, целуни/прегърни момичето си силно и на бегом в другото кафе. Преглътни неприязънта си към това момче, приеми, че до себе си имаш момиче, което те обича и може да и имаш доверие и всичко ще е наред.

П.П: Сега остава единствено да отидеш и да се сдобриш с нея, като ѝ кажеш, че си ревнив глупак, но въпреки това я обичаш, цениш и ѝ имаш пълно доверие.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Понякога са нужни, дори такива странновати компромиси, защото всекки човек е индивидуален.. Аз мисля че това което го каза на нас, трябва да й го кажеш и на нея, и тя ще те разбере. Кажи й го всичкото това с спокоен, човешки тон, поговорете кажи й че имаш нужда от нея и така на татък, мисля че нещатата ще тръгнат на добре.

П.С. И както казаха по-горе в темата, когато си с нея и го видиш, целуни я, гушни я- нека оня да се почувства гадно, а не ти! Тя е твоето момиче, дори може да му направиш една физиономия като ти прави и той. Намекни му, да свали лапите от твоето момиче. Ако не става, пиши го в тип графа "пълни идиоти" и не мъ обръщай внимание Казвай си винаги, Един идиот ли е по-добър от мен че да ми вземе приятелката? -Не разбира се, той е идиот все пак. Мисля че ще ти помогне. Премисли нещата спрямо самия теб, спрямо това което изпитваш към момчето, което "дебне" момичето ти.Погледни го от другата страна.И винаги си мисли за това,че ако тя е искала да е с него, е щяла да намери начин да бъде с него, и е нямало да е сега с теб! Успех!
    Последно редактирано от Al3ksandra : 02-21-2013 на 12:00
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Направих го за нея... Помоли ме да се опитам да не се дразня от него, направих го колкото и трудно да ми е и продължавам да се опитвам. Направих, го защото я обичам, защото го заслужава. Направих този компромис за нея. Преборих се със себе си за нея. Обичам я и от тук нататък ще и го показвам все повече и повече.
    Последно редактирано от plamend933 : 02-23-2013 на 08:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си