.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: ревност

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Леле, изкарахте човека болно ревнив. А кое е нормално ревнив? Или май няма такъв вариант, а? Или си откачен, който чете всички чатове и беснее, когато гаджето му ходи до магазина, или си свръх широко скроен и не ти пука с кого излиза/прави. Ок. Да знаете, че друг вариант няма. ;д

Нормално е да се дразни, че тя приема в живота си човек, който иска да я минава пак. Още малко ще вкарате аргумента, че няма лошо да си останат приятели след като са били гаджета. Хубаво. Приятелство не става така между двама души, когато единия иска другия.

Та "болестно ревнивия автор" (лол) не я ревнува от всеки срещнат. Не я ревнува дори от другите и бивши. Ревнува я само от един определен, неприятен субект, който я дебне с поглед тип: "Айде скъсайте вече де." И аз нямаше да го харесвам такъв. И аз нямаше да искам да общуват. Не е нужно да има риск или тя да има чувства. Самото усещане е гадно и обидно, и нараняващо, че тя позволява индивид, който не им иска доброто да си остава в живота им.

Kaкто и да е, разни хора, разни възгледи.

Авторе, аз пак ти казвам. Кротичко поговори с нея, без драми, без мусене. Помоли я да направи този компромис, защото наистина те кара да се чувстваш неприятно. Задължително я накарай да разбере, че и имаш пълно доверие и проблемът не е, че мислиш, че ще направи нещо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Авторе, аз пак ти казвам. Кротичко поговори с нея, без драми, без мусене. Помоли я да направи този компромис, защото наистина те кара да се чувстваш неприятно. Задължително я накарай да разбере, че и имаш пълно доверие и проблемът не е, че мислиш, че ще направи нещо.
    Ето това е.
    И аз имах доста сходен проблем.
    Приятелят ми седна и поговори кротко и тихо с мен, разбрах му позицията и спрях да общувам с определен човек.
    Може да не разбирам напълно позицията му, защото на мен не ми пука за този човек, но той се дразни, ревнува и т.н. и реших, че връзката ми е по-важна от другото момче.
    Така, че седни и й кажи всичко по човешки начин. Тя ако те разбере и държи достатъчно на теб, ще го направи.
    Ся, за срещите - няма как да ги предотвратиш, просто защото живеете в един и същ град.
    Но по-отгоре ти го казаха - следващия път, когато го срещнете, най-демонстративно я целуни и ще се почувстваш доста по-добре.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ето това е.
    И аз имах доста сходен проблем.
    Приятелят ми седна и поговори кротко и тихо с мен, разбрах му позицията и спрях да общувам с определен човек.
    Може да не разбирам напълно позицията му, защото на мен не ми пука за този човек, но той се дразни, ревнува и т.н. и реших, че връзката ми е по-важна от другото момче.
    Така, че седни и й кажи всичко по човешки начин. Тя ако те разбере и държи достатъчно на теб, ще го направи.
    Ся, за срещите - няма как да ги предотвратиш, просто защото живеете в един и същ град.
    Но по-отгоре ти го казаха - следващия път, когато го срещнете, най-демонстративно я целуни и ще се почувстваш доста по-добре.
    Абсолютно правилно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Plamend93
    Guest
    Благодаря за мненията ви. Мисля, че се разбрахме, че не ми е приятно да поддържат контакт до момента, и това е последния път в който обсъждаме тази тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си