.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: ревност

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Авторе, аз пак ти казвам. Кротичко поговори с нея, без драми, без мусене. Помоли я да направи този компромис, защото наистина те кара да се чувстваш неприятно. Задължително я накарай да разбере, че и имаш пълно доверие и проблемът не е, че мислиш, че ще направи нещо.
    Ето това е.
    И аз имах доста сходен проблем.
    Приятелят ми седна и поговори кротко и тихо с мен, разбрах му позицията и спрях да общувам с определен човек.
    Може да не разбирам напълно позицията му, защото на мен не ми пука за този човек, но той се дразни, ревнува и т.н. и реших, че връзката ми е по-важна от другото момче.
    Така, че седни и й кажи всичко по човешки начин. Тя ако те разбере и държи достатъчно на теб, ще го направи.
    Ся, за срещите - няма как да ги предотвратиш, просто защото живеете в един и същ град.
    Но по-отгоре ти го казаха - следващия път, когато го срещнете, най-демонстративно я целуни и ще се почувстваш доста по-добре.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ето това е.
    И аз имах доста сходен проблем.
    Приятелят ми седна и поговори кротко и тихо с мен, разбрах му позицията и спрях да общувам с определен човек.
    Може да не разбирам напълно позицията му, защото на мен не ми пука за този човек, но той се дразни, ревнува и т.н. и реших, че връзката ми е по-важна от другото момче.
    Така, че седни и й кажи всичко по човешки начин. Тя ако те разбере и държи достатъчно на теб, ще го направи.
    Ся, за срещите - няма как да ги предотвратиш, просто защото живеете в един и същ град.
    Но по-отгоре ти го казаха - следващия път, когато го срещнете, най-демонстративно я целуни и ще се почувстваш доста по-добре.
    Абсолютно правилно.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Plamend93
    Guest
    Благодаря за мненията ви. Мисля, че се разбрахме, че не ми е приятно да поддържат контакт до момента, и това е последния път в който обсъждаме тази тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си