.
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Тема: ревност

Threaded View

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Понякога са нужни, дори такива странновати компромиси, защото всекки човек е индивидуален.. Аз мисля че това което го каза на нас, трябва да й го кажеш и на нея, и тя ще те разбере. Кажи й го всичкото това с спокоен, човешки тон, поговорете кажи й че имаш нужда от нея и така на татък, мисля че нещатата ще тръгнат на добре.

П.С. И както казаха по-горе в темата, когато си с нея и го видиш, целуни я, гушни я- нека оня да се почувства гадно, а не ти! Тя е твоето момиче, дори може да му направиш една физиономия като ти прави и той. Намекни му, да свали лапите от твоето момиче. Ако не става, пиши го в тип графа "пълни идиоти" и не мъ обръщай внимание Казвай си винаги, Един идиот ли е по-добър от мен че да ми вземе приятелката? -Не разбира се, той е идиот все пак. Мисля че ще ти помогне. Премисли нещата спрямо самия теб, спрямо това което изпитваш към момчето, което "дебне" момичето ти.Погледни го от другата страна.И винаги си мисли за това,че ако тя е искала да е с него, е щяла да намери начин да бъде с него, и е нямало да е сега с теб! Успех!
    Последно редактирано от Al3ksandra : 02-21-2013 на 12:00
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си