.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Smile Дали е дошло времето да се запозная с родителите й ?

Здравейте, искам да попитам дали е време да се запозная с родителите на гаджето си, ходим вече 5ти месец сега на 24ти ще стане 6ти, аз съм момче на 17 години, тя е на 13 искам да ви попитам дали да се запозная с техните, дали е дошло времето аз искам да се запозная с тях въпросът е дали няма да си помислят нещо за мен ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не ти ли малко мъничка?

Ако тя реши ще ви запознае. Недей да се натискаш между шамарите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

хаха благодаря все пак

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Дрън-дрън

Колега бъдещ камионджия Според мен - недей. Пък и голям смисъл няма, щом се обичате - обичайте си се. Няма нужда от това.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не ти ли малко мъничка?

Mда.
    maDamn

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Човек, не можа ли да си намериш някоя на твоите години?
    И по-добре недей да настояваш, като си дойде времето - тогава. И без това може да не ти е приятно изживяване.
    Schhh! Hear the silence...

По-добре не насилвайте нещата. Ако се засечете случайно - добре, ама официални срещи... - не мерси.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Колега бъдещ камионджия

Мега фен Аватара на xoxi
    Родителите няма да ти се зарадват. По-добре стой мирно, не се бутай, както казаха, между шамарите.
    И спря да се върти за миг земята..

Защо се смееш не виждам нищо смешно постоянно се занимавам с камиони и имам мерак така че не се смей на празно!

НА ПРАЗНО И НА ПЪЛНО се пишат слято,вземи се занимавай малко с учебниците,ако не искаш цял живот да караш камион и да си омазан в масло пффффф

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Тя, когато реши, че е време - ще го направи.
    Родителите й надали ще са нормално настроени за 13-годишното си дете, което ходи с 17-годишно момче.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не ти ли малко мъничка?

+ ... не мисля,че техните ще са много зарадвани на 17 годишен.. ако наистина тя не те натиска не си ври носа

Не , недей ! Това да ти е последното нещо в акъла - да се запознаваш с техните ! Не знаеш , колко ревниви стават татенцата , като дъщеричката им си хване приятелче , особено когато тя е на 13 а ти на 17 !
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Човек, не можа ли да си намериш някоя на твоите години?
    И по-добре недей да настояваш, като си дойде времето - тогава. И без това може да не ти е приятно изживяване.
    Любовта години не знае. А, ако ти се ядът шамари давай...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    вземи се занимавай малко с учебниците,ако не искаш цял живот да караш камион и да си омазан в масло пффффф
    Това масло за някои е начин на живот и ако си мислиш, че за всички е нещо неприятно... пфф.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Мисля, че добре е преценила да те държи настрана засега. Все пак е на 13 и техните, ако ще и ангел да си, няма да те погледнат с добро око. Не бързай, има време.

п.п.: На същата дата сте тръгнали като мен и моя приятел.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на TrollFaace
    НА ПРАЗНО И НА ПЪЛНО се пишат слято,вземи се занимавай малко с учебниците,ако не искаш цял живот да караш камион и да си омазан в масло пффффф
    Хората които карат камиони да не са по-нисши от тебе ? Всичко дето ядеш как го носят до магазините ? Пеша сигурно ? Даеба лъохмана ...

ОчевАдният трол си е очевАден.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Хората които карат камиони да не са по-нисши от тебе ? Всичко дето ядеш как го носят до магазините ? Пеша сигурно ? Даеба лъохмана ...
    Големи виртуални ебачи,по-леко че ще получа виртуален оргазъм Не съм казал,че е по-долу от мен,а това,че след време да не седи по гарите в шибаното 10 годишно такси и да чака някой да се обърка да се качи.

С на моя родителите се запознах още в началото... Нямаше един месец от както сме заедно. Ама наистина.. не ти ли е малко мъничка? Какво ще я правиш? Ще я водиш на сладкарница? O.O

Angry

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Прав си колега, нали знаеш убий тъпака с мълчание, това е моят начин на живот, докато ръцете ми не миришат на бензин няма заспиване, но обесни на ТЪПАЦИ тръгнал да ме учи как да пиша ПРОСТАК....... :@

Алооо минхром ли си къв си незнам братле ама не ми давай акъли това, че съм сбъркал някоя си ШИБАНА дума не означава, че нямам право на мнение нали

Cool

Цитирай Първоначално написано от DENKAZ Виж мнението
    Това масло за някои е начин на живот и ако си мислиш, че за всички е нещо неприятно... пфф.
    Много правилно колега

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си