- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали е дошло времето да се запозная с родителите й ?
Здравейте, искам да попитам дали е време да се запозная с родителите на гаджето си, ходим вече 5ти месец сега на 24ти ще стане 6ти, аз съм момче на 17 години, тя е на 13 искам да ви попитам дали да се запозная с техните, дали е дошло времето аз искам да се запозная с тях въпросът е дали няма да си помислят нещо за мен ?
Не ти ли малко мъничка?
Ако тя реши ще ви запознае. Недей да се натискаш между шамарите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Колега бъдещ камионджияСпоред мен - недей. Пък и голям смисъл няма, щом се обичате - обичайте си се. Няма нужда от това.
Човек, не можа ли да си намериш някоя на твоите години?
И по-добре недей да настояваш, като си дойде времето - тогава. И без това може да не ти е приятно изживяване.
Schhh! Hear the silence...
По-добре не насилвайте нещата. Ако се засечете случайно - добре, ама официални срещи... - не мерси.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Родителите няма да ти се зарадват. По-добре стой мирно, не се бутай, както казаха, между шамарите.
И спря да се върти за миг земята..
Защо се смееш не виждам нищо смешно постоянно се занимавам с камиони и имам мерак така че не се смей на празно!
НА ПРАЗНО И НА ПЪЛНО се пишат слято,вземи се занимавай малко с учебниците,ако не искаш цял живот да караш камион и да си омазан в масло пффффф
Тя, когато реши, че е време - ще го направи.
Родителите й надали ще са нормално настроени за 13-годишното си дете, което ходи с 17-годишно момче.
Не , недей ! Това да ти е последното нещо в акъла - да се запознаваш с техните !Не знаеш , колко ревниви стават татенцата , като дъщеричката им си хване приятелче , особено когато тя е на 13 а ти на 17 !
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Мисля, че добре е преценила да те държи настрана засега. Все пак е на 13 и техните, ако ще и ангел да си, няма да те погледнат с добро око. Не бързай, има време.
п.п.: На същата дата сте тръгнали като мен и моя приятел.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
ОчевАдният трол си е очевАден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
С на моя родителите се запознах още в началото... Нямаше един месец от както сме заедно. Ама наистина.. не ти ли е малко мъничка? Какво ще я правиш? Ще я водиш на сладкарница? O.O