.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Къносана коса

Здравейте приятели..
    Когато бях 7 клас започнах да си правя руси кичури,постепенно започвах да се боядисвам русо, след това бях червена но винаги с боя се бях боядисвала. След това за мое щастие,червеното се махна и започнах отново да се правя руса,но наскоро не знам какво ми прищрака и реших да се къносам с черна къна. Честно първоначално ми хареса но след това исках отново русата си коса.Боядисах се с черна къна Eagles преди почти месец, рових из форуми и т.н. и реших да пробвам един метод,който една мацка беше писала : да намажа косата си с кисело мляко,стоим 30/40 мин. и изплакваш с шампоан и така се махала къната но трябвало да сме упорити. Е вече 4-ти път го правя това и ИМА ефект но моят кошмар се върна - ЧЕРВЕНА СЪМ! Мразя този цвят .. Та мисълта ми е ако знаете някаква бързо ефективна маска или нещо подобно за махане на къна - споделете! )
    ( не знам до колко е добра тази къна която съм взела,предполагам ще изкажете мнение.. ии не ме нападайте просто ако някой знае нещо,нека сподели ) )
    Последно редактирано от ioanka10 : 02-17-2013 на 00:58

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    еми кисело мляко,зехтин и ще поизсветлее малко,но няма как да стане бързо.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Аз искам да попитам от къната става ли ти по-суха косата. Аз искам да се боядисвам с къна, но ме е малко страх. В форумите има доста противоречащи мнениея. Къната оврежда ли косата или напротив? Много се обърках. А и каква къна използвате? Смисъл каква марка.Бих била благодарна, ако споделите малко опит.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    на мен лично като се бях къносала косата ми стана ужасно суха,но очевидно на всеки влияе различно.
    най-добре е да използваш идийска къна.
    А защо не безамонячна боя?

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си