- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
^Нещо си се вкарала в апатичен mood.
Welcome to the Jungle...
Утре... много секс и динамичен ден <3
И само заради глупавите книжки трябва да ходя до ФЖМК...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мда, това е обичаен резултат от емоционалните несгоди.
Welcome to the Jungle...
Хах очаквах да съм с мускулна треска а то...
Иначе ми липсва вече. Вчера беше супер якия ден с нея, искам скоро пак!
Изчезвам на работа, лек ден на всички.
Ох. 10 дни ваканция. Не ща.
И в 7 пак будна. Пф.
Мммм прекрасен ден ви пожелавам. Обичайте се!
Толкова ми е мило да знам, че малкото ангелче кръжи над главата ми. <3
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Днеска ще бъде дълаг денстанала съм в 6 да правя проекта по Биология . А в 12 отивам на урок да си направя изпита , после на другият защото и там имам изпит . Но сега до 12 нищо няма да правя
![]()
Обичам подаръците ;д. Денят е прекрасен ще му се наслаждавам на макс. В супер настроение съм, нищо че сме на даскало утре ;]
Не мога да повярвам колко бързо минаха четири дни! Имам чувството, че вчера беше четвъртък. Горчивата истина - трябва да бягам на лекции след 30 минути, а така ми се щеше да си остана вкъщи и да се наспя.
Прекарахме си мега яко обаче. И сега съм мега кът с финансите.И май се разболявам, ох, и трябва да го спра, преди да се е развило в нещо сериозно. Ама това не променя факта, че отдавна не се бях чувствала тоооолкова добре да съм си с най-добрите приятелки.
Ох, задава се тежък финансов период за мен - толкова много поводи за излизане и за пиене има, че не знам как ще смогна да посетя всичките, да не вземе да се обиди някой.
Писна ми от несериозни, нерешителни, мудни, бавни, мързеливи, пасивни приятели!
Ебати ужаса. Ядосана съм как може да съществуват такива здрави, прави и млади тийнове, без капка жизненост, желание и енергия.
Пффф.
искам при него :/
от седмици вече мечтая за Италия.
за смърт във Венеция, примерно:Д
абе, ясно.
Всичкото всъщност...
Намери си нова тръпка, дали човек или дейностСигурно е леко да се каже отстрани...
Не думай. Само дето попречиха на мен.а транспортът се възпрепятства не за да попречиш на съгражданите да си свършат работата, а за да привлечеш внимание, нарушавайки реда
Имам работа за вършене, а толкова ми се иска да зарежа всичко, да се облека и да изтичам при него. Знам, че ще оцелее 3 часа без мен, ама от чисто егоистична гледна точка искам аз да съм при него...
Ако не бях болна в момента всичко щеше да бъде почти перфектно.
Имам толкова много книги насъбрали се - които са прекрасни да прочета..
Нямам търпение вече..
Започвам да се успокоявам след всичко това.. може да излезе нещо хубаво от всичко това..
Теста мина добре не го очаквах като знам колко шантав е този език, мамата си трака . Но щом съм го избрала ще го уча . И вече ми писна да е далеч от мен
![]()
Здравей, Илия! ^_^
Нещата се подреждат лека-полека. Имайки предвид това, което ми се случи преди година може би трябва да му дам шанс. Току виж се случила случка и ''заживели щастливо''.
Междувременно ще се кефя на приятното ''планинско'' ,дъждовно време и ще уча за изпити
have a nice day, all
Как се чувствам ли? Ами, малко скука, но пък свеж. Тая сутрин така яко грееше слънчицето докато ставах...
Новата седмица започна много добре.Имам за учене,но ми е уморено...
Утре ще трябва да накупя мартенички![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
прекрасен е, прекрасееен! обичам обичам обичам! искам да го разцелувам и разцелувам иии.
охх. прекрасен е.
ЕЕЕ много мразя да имаме гости в неподходящо за мен време .