.
Затворена тема
Страница 100 от 163 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 4072

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Днеска си беше хубав ден. В университета беше добре, после се размотавахме насам натам с мъжо, хапнахме по един дюнер и те така. Минах през DM и си взех спирала, че старата ми свърши, и боя за коса, което ми напомня, че нямам търпение да дойде неделята да ме боядисат, а сме едва понеделник ... Искам да видя как ще се получи цвета тоя път И дано утре като си сложа от тая новата спирала, да се окаже хубава, че не искам да съм си дала парите за боклук ( не че бяха кой знае колко ). Кофтито е, че фризьорката ми замина в чужбина, а трябва да си оправя крайщата ... Де ще търся нова не знам. Уж свекървата ми хвали много нейната, ама аз като съм инат и вяра никому ( особенно разни непознати ) ... А до неделя трябва да я свърша и тая работа ...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Като умрял съм, призрак..
    Не съм спал от има няма 65 часа + .. буквално (само за 1 час и 30 минути успях да спя)
    главата ми ще се пръсне.. всичко ми е замъглено, трудно дишам, едвам мисля..
    Опитвам се да заспя и не става, въртя се в леглото и не става
    Не ми се яде от преумора.. не ми се прави нищо, а като отида да спя и нанайки! ... няма спане
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Не съм спал от има няма 65 часа + .. буквално (само за 1 час и 30 минути успях да спя)
    Същото..само с малката разлика,че точно когато легнах да спя и успях за около 3 часа,целият свят реши да ми звъни и ме събудиха.Никакъв проблем.
    Иначе се удивлявам от незаинтересоваността ми.Определено има нещо общо със скорошните събития и все пак сесията ми започва след 1 седмица,а аз утре имам уговорка да "играем карти цял ден" .Губя си времето с глупости само.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    главата ми ще се пръсне.. всичко ми е замъглено, трудно дишам, едвам мисля..
    Опитвам се да заспя и не става, въртя се в леглото и не става
    Не ми се яде от преумора.. не ми се прави нищо, а като отида да спя и нанайки! ... няма спане
    До колкото си спомням от учебниците на мама по медицина, някъде след 72-рия час мозъка даваше на късо и се самоизключваше. Кома, демек... Внимавай...

Голям фен Аватара на sneering
    Като някъв статист,там където доскоро си мислех че имам главна роля.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Пфф,не ми се бачка пак лятото в хотел на Златните...Не че имам голям избор,ама...иска ми се да се занимавам с нещо от което ще придобия опит и знания за бъдещето,а не да мъкна чинии и да се подмазвам на чужденци...
    >>DjBelev<<

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Като цяло се чувствам много добре.. Презаредил съм батериите, готов съм за нови подвизи :д

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Хубаво ми е и щастливо.

Нямам търпение довечера да си я видя след работа.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    значиии, побърква ме като отива да си спи в квартирата за да не ме буди да му отключа при мен...
    и аз сутринта като се събудя се шашкам какво ли е станало, пък хем знам;

останах на саме със себе си.
    още не мога да преценя дали е хубаво.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    как ми се спи
    трябваше да стана рано
    поне нямам за учене
    ставам да се къпя след малко и после даскало...

Мега фен Аватара на Chacho
    Доста ми е мързеливо, май пак ше висна у фороня.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    BON JOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    BON JOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    Колежката и тя се е побъркала..едвам я свърта на работа

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Като че ли пак сънувах нещо философско. Само дето ама грам не си спомням какво беше.Единственото,което си спомням,че май в него присъстваше една съученичка.И с нея не е като да се виждаме особено често,но незнайно поради какви причини поне за момента някак измести по честота другата съученичка дето сънувах по-често.Вдействителност дори и сега като попадам на мненията и във Facebook,когато иска може да е доста философски настроена, а ако речника и спрямо моя е както докато учехме значи...моят речник може да се равни на 5 думи и половина от нейният.Двама такива съученици имам дето човек трудно може да спечели дебати с тях обърквайки се от речника им.Тя и един съученик дето по история нямаше кой да го бутне, а сега работи в дейността на П.Р. и рекламата.
    Иначе гледам и тоя месец се преполовил.Около първи ако вече не са предприели иниациативата и имам малко повече време трябва да ги сръчквам наборите за ежегодната ни сбирка на випуска.Само дето ако мога ще се опитам да направиме така,че да не е в последното заведение,в което бяхме, а по предишното.Това си е доста хубаво и оборотно,но не е за сбирки на толкова големи компании.Защото една съученичка дето не беше дошла последният път като се видяхме в последствие ми каза:'Чух,че последната сбирка е била леко катастрофа." Всъщност не беше чак толкова далеч от истината,защото за някои хора разбрах,че са били чак бая след това,а в общи линии имах изглед на няколко човека и даже трудно се чувахме.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Колежката и тя се е побъркала..едвам я свърта на работа
    Ахаммм и аз така никаква концентрация, само преговарям текстове Ужас!

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Ахаммм и аз така никаква концентрация, само преговарям текстове Ужас!
    Болни жени

Супер фен Аватара на Wednesday666
    А как ми се объркаха нещата просто.. Истина не е.
    Както и да е, мисля, че си намериш решение сама за себе си как да се успокоя и да отминат нещата.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Затрупвайки се с работа и бъдейки навън с приятели не го мисля толкова. Все пак е някакъв тегав период, но се надявам да го преодолеем.
    Свърших мегамного работа в училище, а ми беше последният учебен ден. Не му се насладих като хората....вече няма да ги има пушпаузите междучасията. На изпращането и на бала...това ще е , друго няма. После всеки си поема по собствения път и дотам...
    maDamn

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ох, нямам търпение утре да се видя с братовчедка ми и да прекараме една от онези вечери, в които гледайки хорър филм, обсъждаме всички възможни познати. Клю-клю!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Днеска официално ни биха шута от училището
    Много хубаво изпращане беше и сега ме боли гърлото
    Странно ми е но пък ми е доволно
    Сега хубава почивка защоот довечара ще се събираме пак <3

Супер фен Аватара на shmatarok
    Божеее, как ми се спи. Почти съм готова, момчетата ще дойдат довечера да вземат нещата и се чудя съквартирантката ми направи ли нещо на изпита след вчерашните атаки по звънците. Не съм сигурна дали да ѝ се вясвам пред очите, ама ще се разбере.
    И бирата ми май се отменя, ама нЕма време, ще се видим с него в Бг следващия месец така като гледам.

Kрай! Не издържам! Отивам към концерта пък к'вото ще да става искам хубаво място!

Мега фен Аватара на xoxi
    Очите ми се затварят. Искам да се метна в леглото и да забравя за всичко. Но предчувствам, че може да стане като миналия път. Гостите дошли, аз съм си отцепила... Чак привечер чух гласовете им в кухнята и за секунди станах, облякох се и отидох да им се радвам. Не стига, че времето ни заедно е ценно, а аз имам навика да го проспивам...
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest
    БЯСНА СЪМ!
    Утре ми е изпращането, тая още не ми се е обадила да ме викне на проба?!!?!

Баси, то да си търпелив, ама колко?! При това знам, че я е сгафила мегабрутално и накрая пак ще има нещо за оправяне и ще стоя там една камара време, да го вземат дяволите!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    БЯСНА СЪМ!
    Утре ми е изпращането, тая още не ми се е обадила да ме викне на проба?!!?!

Баси, то да си търпелив, ама колко?! При това знам, че я е сгафила мегабрутално и накрая пак ще има нещо за оправяне и ще стоя там една камара време, да го вземат дяволите!
    Балната ли тва? Не е ли готова още?
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си