- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
БЯСНА СЪМ!
Утре ми е изпращането, тая още не ми се е обадила да ме викне на проба?!!?!
Баси, то да си търпелив, ама колко?! При това знам, че я е сгафила мегабрутално и накрая пак ще има нещо за оправяне и ще стоя там една камара време, да го вземат дяволите!
днес си бях на ПОСЛЕДНА проба! <3
невероятно яка ми е роклята, баси. изобщо не очаквах. ама много си я харесвам!!!
шматьо ще е при мен до няколко минути.
хепи, хепи, хепи!
само още ме е яд за изпращането...
Не ме оставиха да поспя следобяд... Нито кафето, нито колата помогнаха.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
от няколко дни ми е толково отпаднало и криво ,
надявам се утре вече да не е така ...
Мерси , Чачо.
Вчера и днес бяха пълно с емоции дни , както можеше и да се очаква. Отдавна не са се опитвали да ми уингват , особено на рождения ми ден , но накрая пак аз помагахНе знам кви бастуни дават книжни така лесно на хора , които са хем некадърни , хем пердера и грам не се съобразяват с другите. Днес заради тях такава катастрофа щеще да стане...
Гадният вентилатор беше победен и инжинерната ми мисъл възтържествува ! Другата госпожица беше странно учтива , едва ли е познала кой съм , но бях в хубаво настроение и нямаше да и направя проблем. Към 7 излизам , а ме мързи страшно.
оооо![]()
![]()
какъв ден, хаха.
Иии се свърши.
Не знам дали да се радвам или не.
Спи ми се 'д и в час спя и учителите ми птавят забелжки. Супер мързелив ден. Добре че беше К. да ме съвземе :д
колко сладко спи до мен <3
много обичам като ни е толкова спокойничко <3
не мога да му се нарадвам <3
бобър!
Ще излизам по женски, странно ми е, кх..
Имам чувството,че скоро изведнъж ще изперкам...все едно не съм си в кожата...направо искам да се разкъсам и да разбия каквото мога...прекалено дълго задържам огромно количество чувства в себе си и явно са се превърнали в огромно кълбо гняв..че ми го няма вече стария гардероб..той го отнасяше....трябва ми спокойствие и малко късмет да ми се подредят нещата за да се успокоя....
>>DjBelev<<
Добре, роклята е готова, хубава е, харесва ми, стои ми добре. Малко ме дразни тва блестящо нещо, дето си го сложи по нейно усмотрение, но се преживява.
Бодра съм като за тези ранни доби, наливам се с трета чаша вода и чакам да ми се отворят очите като хората, за да се гримирам. show time.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами пак на село и пак ще се работи.Сефте.Забавно няма що.
Иначе да пожелаем успех на Левски срещу Берое днес и взимане на Купата на България и това да е подготовката за срещата с Лудогорец в Събота и взимане на дубъл.
А да....и отново прехваленото висше образование в България дето даскалите ходят там само за да си вземат паричките и им дреме на малките нощни шапчици. Само от страни го гледам.Не че съм го изпитал.Брат ми е на път да вземе магистърска диплома и вече повече от два месеца гони някакъв тъп несериозник,който през цялото време учи студентите колко трябва да са сериозни в живота едва ли не молейки го да направят някакво упражнение.А тоя един път пътува,друг път копае,трети път си строи къщата и понякога си пита ушите даже да се обади,но оправдание винаги си намира всякакви.Миналогодишната пък беше по-сериозна,но толкова отнесена,че отишла за малко да си купи кафе,бавила се десет минути и накрая излезнала забравяйки си кафето.И това се случва в един от по-престижните университети в София и нищо не можеш да им кажеш,защото те са комисията.И после някои ми се пънат как човек задължително трябвало да бъде висшист,защото едикакво си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ааааа!
молим стискайте палци всичко днес да мине наред.
Очертава се много много много дълъг ден и силно се надявам да не се оплеска нещо някъде по веригата. Ако имам късмет, в 1 вечерта вече ще съм си в леглото.
Времето е шитаво като за последно, but who cares, I'm leaving![]()
А вчера беше много яко! Ще ми липсват <3
леко ми е тъпо
яд ме е, че не одих на даскало
ама то за два часа не си заслужава
чакам да дойде вечерта ;д
дотогава ще мързелувам
Уникален концерт! Уникално изживяване! Обичам го и него и цялата му група. Велики са, велики !
някой да знае какво се прави в случай на дископатия?
цяла сутрин не мога да мръдна, едвам ходих да пишкам -.-
писна ми от всичко.
искам почивка.
Весело ми е <3
Набелязах си някой мебели сега си почивам и по -късно следобяд на фитнесче и пак събиране .
Пак ще уча по нощите![]()
Плаче ми се.
Да минават тия 30 дни и да се прибирам вече.
Same shit, different day ... но не губим надежда!
maDamn
Оф, бясна съм, пак простотии, пак ще ми отидат два часа в търсене на неща, които със сигурност няма да бъдат намерени. Писна ми вече, да си оправят скапаните системи и да внимават малко, никой не е длъжен да страда заради нечия несвършена(или каплаво свършена) работа.
Everything changes, but beauty remains ...